Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ… «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;


2-0115e11265
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Η λαθρομετανάστευση, ή το… «προσφυγικό» – αν και οι ροές από την μη εμπόλεμη τουρκία δεν δικαιολογούν τον όρο – είναι ο δούρειος ίππος για να χάσει η Ελλάδα άπαξ και δια παντός την εθνική της κυριαρχία, βάζοντας στο παιχνίδι τις ΜΚΟ του Σώρος αλλά και εταιρίες «έρευνας και διάσωσης» γερμανικών, τούρκικων και καταριανών συμφερόντων, φέρνοντας την Ελλάδα σε πολύ δύσκολη θέση, σε πολύ δύσκολους καιρούς.
Δυστυχώς, όταν ο Τσίπρας αναρωτιόταν εαν «έχει σύνορα το Αιγαίο» κάποιοι πίστεψαν πως το είπε λόγω… «βλακείας». Το ίδιο και με τις δηλώσεις Γιούνκερ, όταν αμφισβητώντας την εδαφική μας ακεραιότητα μας καλούσε να μην τσακωνόμαστε με τους Τούρκους «για 10 χλμ. θαλασσίου πλάτους».
Τα λόγια όμως στην πολιτική, δεν λέγονται στην τύχη! 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Την ερχόμενη Τρίτη, 15/12 θα παρουσιαστεί η τελική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μετατροπή της Frontex σε μια Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή, η οποία θα μπορεί, ως έσχατη λύση, να παρεμβαίνει στα εξωτερικά σύνορα χωρίς όμως να έχει προηγηθεί αίτημα του ενδιαφερόμενου κράτους-μέλους, όπως ίσχυε ως σήμερα!
Την επόμενη εβδομάδα, η εν λόγω πρόταση, αναμένεται να λάβει την έγκριση του Κολλεγίου των Επιτρόπων, ενώ την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί και στην ολομέλεια της Ευρωβουλής και κατόπι στους 28 ηγέτες της ΕΕ, κατά την τελευταία Σύνοδο Κορυφής της χρονιάς στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η Frontex, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Τσίπρα και με αφορμή τα προβλήματα στην Ειδομένη, μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, παντοδύναμη αναλαμβάνει την ασφάλεια της χώρας.
Τι σημαίνει αυτό; Αν η Frontex, δηλαδή οι Βρυξέλλες κρίνουν ότι πρέπει να μπουν «για λόγους ανθρωπισμού» 500.000 λάθρο στην Ελλάδα σε ένα μήνα, θα μπουν. Έτσι ή αλλιώς χάρη στους τούρκους δουλέμπορους και την αγαστή συνεργασία του τουρκικού κράτους, μπαίνουν και τώρα!
Αν όμως η FRONTEX κρίνει ότι αυτές οι 500.000 θα πρέπει να μείνουν στην Ελλάδα θα μείνουν στην Ελλάδα και κανείς δεν θα έχει την δυνατότητα να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.
Έτσι και αλλιώς, δεν τους ενδιαφέρει ποιοι και πόσοι λαθρομετανάστες θα εισέρχονται στην Ελλάδα, αλλά στο ποιοι και πόσοι (και αν…) θα βγαίνουν από την Ελλάδα!
Ο ίδιος ο Τσίπρας, με την ανικανότητα του, παραδίδει την χώρα σε ξένα όργανα, υπό το βάρος ενός τεχνητού προβλήματος που μπορούσε να λυθεί από την αρχή με την μέθοδο που εισηγήθηκε η Χρυσή Αυγή.
Κλείσιμο των συνόρων με ισχυρή παρουσία του στρατού και επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην τουρκία από όπου έρχονται και στις χώρες προέλευσης τους, εφαρμόζοντας τις έως τώρα διεθνείς συμβάσεις.
Όλες αυτές οι συνεδριάσεις όμως, απ΄οτι φαίνεται, είναι προσχηματικές, αφού κάποιοι, εμπρός στο κέρδος τους, δεν κρατιούνται! Οι εξαγγελίες εταιρειών και ΜΚΟ στα επίσημα site τους, προλαβαίνουν τα επίσημα χείλη και αυτές καθαυτές τις εξελίξεις. Ποιος θα φυλάξει εντέλει το Αιγαίο; 
 Ιδού: http://www.moas.eu/search-and-rescue-charity-moas-to-launch-aegean-sea-mission-on-18th-december/
  • Ποια είναι η MOAS (Μigrant Offshore Aid Station) που εξαγγέλλει πως θα αρχίσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις 18 του Δεκέμβρη; Θυμίζουμε πως στις 18 Δεκεμβρίου η σύνοδος κορυφής θα είναι ακόμη σε εξέλιξη, δεν θα έχει ψηφιστεί δηλαδή η απόφαση παραχώρησης της Εθνικής μας κυριαρχίας στην Frontex, ή όπως θα λέγεται, «Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή» υπό το πρόσχημα της «ελληνικής ανικανότητας να φυλάξει τα σύνορα της Ευρώπης, προσφέροντας έρευνα και διάσωση σε εκείνους που πνίγονται».
  • Γιατί ιδιώτες, δεσμεύουν ένα μεγάλο κομμάτι του Αιγαίου, περίπου 12-14 μίλια μακρύτερα από τα παράλια της Τουρκίας όπου πνίγονται οι λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνοντας την «ανοησία» του Γιούνγκερ; 
  • Με ποια άδεια και από ποιον θα γίνονται αυτές οι «επεμβάσεις» σωτηρίας;
  • Έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο έχει δικαίωμα να κάνει ΜΟΝΟ το Πολεμικό Ναυτικό!
  • Τι απαντούν οι Έλληνες Αξιωματικοί επ’ αυτού; 
Κατά τους ιδρυτές, στο site τους, η MOAS είναι μια ΜΚΟ που ανήκει σε ανθρώπους βιτρίνα, ενώ από πίσω βρίσκεται η Γερμανική OGI, η Schiebel Caritas Germany, η Unique Maritime Group και η Avaaz.org.
Η OIL & GAS INVEST AG με έδρα τη Φρανκφούρτη είναι μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της αγοράς πετρελαίου και χρηματοδοτεί τις δραστηριότητες της MOAS SCHIEBEL ELEKTRONISCHE GERAETE GMBH με έδρα την Βιέννη, η οποία είναι πρωτοπόρα εταιρεία στην ανάπτυξη αμυντικού υλικού τεχνολογικών εφαρμογών UAV.
Είναι κατασκευάστρια και προμηθευτής-δωρητής του εξοπλισμού που φέρει το πλοίο το οποίο πλέει στα Ελληνικά χωρικά ύδατα της MOAS M/V PHOENIX με το κατασκοπευτικό (!!!) UAV Camcopter S-100 αξίας – χωρίς τα εξτρά – πάνω από 2.000.000 ευρώ. 
Η Deutscher Caritasverband e. V. Karlstraße 40 D – 79104 Freiburg im Breisgau πρόκειται για τον γνωστό Καθολικό Σύνδεσμο Γερμανίας. 
Η Unique Maritime Group (UMG), εταιρεία με έδρα τα UAE (Sharjah – UAE) P.O. Box: 42505, Plot 1D/07A, Near Roundabout 3, Hamriyah Free Zone, Sharjah, U.A.E.και βάση στο Qatar – Unique System TR & ENG WLL P.O. Box: 31906 Doha Qatar, όπου εξειδικεύεται στην παροχή των offshore και onshore υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού για καταδύσεις, υδρογραφικά, ωκεανογραφικά.
Και η Avaaz είναι η MKO που χρηματοδοτεί ο Σόρος και που ήδη κερδοσκοπεί στην Μυτιλήνη: 
http://off-guardian.org/2015/07/18/avaaz-clicktivist-heroes-or-soros-wolf-in-woolly-disguise/
  • “To Avaaz.org συν-ιδρύθηκε από το Res Publica μιας διεθνής ομάδα αστικής πίεσης (στμ. λομπι), και το Moveon.org,μια online κοινότητα που έχει πρωτοπορήσει στη διαδικτυακή πίεση (στμ. διαδικτυακό λόμπι) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιδρυτική μας ομάδα αποτελείται επίσης και από επιχειρηματίες από έξι χώρες που είναι κορυφαίοι παγκοσμίως στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και σε αυτούς περιλαμβάνονται ο ιδρυτικός πρόεδρος μας και εκτελεστικός διευθυντής Ricken Patel, και οι Tom Perriello, Tom Pravda, Eli Pariser, Andrea Woodhouse, Jeremy Heimans, και David Madden.”
Ricken Patel, Tom Pravda, Tom Perriello, κλπ.  
Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Λίγο ψάξιμο στο Google μας βγάζει εδώ: Res Publica και Moveon.org
Ένα άρθρο από το National Catholic Reporter το 2004 μας λέει ότι το Res Publica ιδρύθηκε από τρεις από τους ανθρώπους που τώρα τρέχουν το Αvaaz – τους Ricken Patel, Tom Perriello and Tom Pravda, και -πίσω στο 2004- ισχυρίζοταν ότι «ανέπτυσσαν την πολιτική και επικοινωνιακή υποδομή της θρησκευτικής αριστεράς». Σήμερα, το wiki link τους δεν οδηγεί πουθενά τώρα, και το URL τους είναι νεκρό. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτε περισσότερα γι’αυτούς στο διαδίκτυο που να πληροφορεί περισσότερο από ότι η μικρή περίληψη που αναφέρει το Αvaaz, αλλά το NGO Monitor μας λέει οτι : «έλαβαν χορηγίες συνολικού ποσού $250.000 από το «Open Society Institute» του Soros.
Γιατί τώρα έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο δεν φαίνεται ξεκάθαρο, αλλά είναι αρκετά προφανές ότι το Avaaz είναι βασικά το Res Publica με άλλο όνομα.
To Moveon.org είναι ευκολότερο να διαλευκανθεί. Το site τους είναι ακόμα ενεργό. Είναι μια ομάδα εμπροσθοφυλακής του Δημοκρατικού Κόμματος και σύμφωνα με τοWaPo έλαβαν $1.6 εκατομμύρια από «τον George Soros και τη σύζυγό του».
Ιδού η «δράση» της ΜΚΟ Avaaz στην Μυτιλήνη:
Η MOAS, τώρα, έχει ονομάσει τα πλοία της, «Aylan» και «Galip» δίνοντας στην προδοσία του Τσίπρα και του Καμμένου και το απαραίτητο συναίσθημα, αφού αυτά ήταν τα ονόματα του Aylan και του αδερφού του, που πριν λίγο καιρό έπνιξε η τουρκική – και όχι μόνο – προπαγάνδα και οι ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους! 
Οι ΜΚΟ, δηλαδή, σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς, τους Τούρκους και τους Καταριανούς της MOAS, θα οργανώνουν και θα συγκεντρώνουν τους υποψήφιους από όλο τον αραβικό κόσμο – εξ ου και οι Μαροκινοί – δημιουργώντας από την μια μεριά ροές από το εσωτερικό της Τουρκίας, όπου θα τους τάζουν «τον παράδεισο της Ευρώπης» – η οποία έχει κλείσει όμως τα σύνορα της – και μετά θα τους «σπρώχνουν» μέσα στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, μόνο και μόνο για να έρθουν κατόπιν να τους σώσουν οι «φιλάνθρωποι της MOAS».
Ιδού λοιπόν ποιοι και πως, αλλά κυρίως γιατί πνίγουν τόσον καιρό τόσους λαθρομετανάστες.
Ιδού ποιους εξυπηρετούσε η ηλιθιότητα της κ. Τασίας και του Τσίπρα με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων!
Όλα αυτά που ηχούν σαν «σενάριο συνομωσίας», τα δείχνουν ήδη στους χάρτες τους, μέσα από το site τους.
Αυτές οι ΜΚΟ και οι εταιρίες, θα μοιράζονται τα εκατομμύρια ευρώ της Ε.Ε. μεταξύ τους, μετατρέποντας ταυτόχρονα την χώρα μας σε μια τεράστια αποθήκη ψυχών, όπου θα συσσωρεύει πόνο και δυστυχία και μυριάδες προβλήματα.
Προβλήματα, σαν και αυτά που συμβαίνουν σήμερα με τους λαθρομετανάστες της Ειδομένης, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα από ποτέ, αφού, πλέον, κανείς από τις χιλιάδες των χιλιάδων των «δυστυχισμένων», δεν θα μπορεί να πάει παραπέρα από την Ομόνοια, δημιουργώντας τεράστιες επιβαρύνσεις στο ήδη επιβαρυμένο και υπό πτώχευση Εθνικό σύστημα υγείας, δημιουργώντας γιγαντιαία προβλήματα στους Έλληνες που αντιμετωπίζουν φόρους και πάλι φόρους για να πληρώνονται όλα αυτά τα μωροφιλόδοξα, ηλίθια έως εμετού, «ευρωπαϊκά προγράμματα για το  (δήθεν) προσφυγικό».
Υ.Γ.1: Το ότι υπάρχει τεράστιο θέμα με την Άμυνα και την Εθνική Ασφάλεια, με τα πανάκριβα UAV τα οποία είναι εξοπλισμένα τα πλοία της MOAS, τα οποία θα καταγράφουν συνομιλίες, θα φωτογραφίζουν στρατόπεδα και οχυρωματικές θέσεις στο Ανατολικό Αιγαίο, αποκαλύπτοντας τα σε ξένα ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα, θέτοντας θέμα ύψιστης σημασίας για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας, αφήνω να μιλήσουν εκείνοι που γνωρίζουν. Οι Έλληνες αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού!
Όσο τουλάχιστον υφίσταται Ελληνικός Στρατός αλλά και Ελλάδα!
Υ.Γ.2: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :