Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΦΥΛΟΥ»

Γράφει ο Αντίοχος
Τελικά, ενώ όλοι πίστευαν πως η συγκυβέρνηση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους καμμένους, για την περιβόητη «διόρθωση φύλου», το πρόβλημα αυτό ελύθη εν τη γενέσει του (με υποταγή των ψεκασμένων λόγω κινδύνου απωλείας της καρέκλας – και της… ρουλέτας) και μετατοπίστηκε στην… νουδούλα!
Και ναι μεν έχει υποσχεθεί ο Κούλης υπερψήφιση του νόμου-εκτρώματος στην αντιπροσωπεία του «σωματείου» που τον επισκέφθηκε προ μηνός, αλλά ήρθαν μαύρα μαντάτα περί… διόρθωσης ψήφου πολλών αγνών πατριωτών ψηφοφόρων της νουδούλας και οι νουδούληδες ανέκρουσαν πρύμναν, επιφυλασσόμενοι να τοποθετηθούν στην ολομέλεια.
Εν τέλει, βρέθηκε μια κάποια λύσις, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 fm ο αντιπρόεδρος Χατζηδάκης:
«Θα καταθέσουμε τη δική μας πρόταση για το θέμα της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου. Η πρόταση του κόμματος θα περιέχει τροποποιήσεις που θα βασίζονται σε ευρωπαϊκές πρακτικές αλλά και στην ανθρωπιά που πρέπει κανείς να βλέπει αυτό το θέμα».
Κοινώς, η νουδούλα θα… στρίψει όχι δια του… αρραβώνος, αλλά δια δικής της προτάσεως, η οποία ελάχιστες διαφορές θα έχει με αυτήν των Τσιπροκαμμένων (μάλλον θα ανεβάζει το όριο ηλικίας «διόρθωσης φύλου» από τα 15 στα 17 ή 18), αλλά θα δώσει δικαιολογία στους νουδούληδες να μην ψηφίσουν το νόμο των Τσιπροκαμμένων.
Κι αν όμως οι Τσιπροκαμμένοι την κάνουν… γυριστή και αποδεχθούν την πρόταση της νουδούλας; Τι γίνεται τότε νουδούληδες; Το έχετε σκεφτεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια :