Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Γράφει ο Αντίοχος
Ε, λοιπόν, αυτό είναι «άνω ποταμών», που λέμε! Θέλει ο Κούλης και η νουδούλα του (με πρώτον και καλύτερο τον φωνακλά Μπουμπούκο) να υπηρετήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά αυτοί… δεν τους αφήνουν! Βγαίνει, που λέτε, κι αυτός ο ανεκδιήγητος Ντάισελμπλουμ στην «Καθημερινή» και λέει, κύριοι καθίστε καλά, εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν το 2019 για να υπάρχει… πολιτική σταθερότητα. Κι από πάνω, δηλώνει και τον θαυμασμό του για τον misterTsipra! Μιλάμε για μεγάλη αδικία!
Ε, δε θέλει και πολύ ο Κούλης να περάσει στην… αντίσταση και –για πρώτη φορά- να αμφισβητήσει τις βουλές των κυρίων του!
Έτσι, μιλώντας σε εκδήλωση του HarvardBusinessSchoolClub of Greece με τίτλο: «Η Ευρώπη στον απόηχο των γερμανικών εκλογών», ο Κούλης εξέφρασε τη δυσφορία του για τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του οΝτάισελμπλουμ, σχετικά με τον χρόνο των εκλογών στην Ελλάδα, υποσχόμενος συνάμα πως αν του το επιτρέψουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, θα τους υπηρετήσει καλύτερα από το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου: «Το Σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει πότε έχουμε εκλογές. Δεν είναι δουλειά κανενός να πει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για εκλογές. Αυτό είναι εσωτερικό μας ζήτημα. Οι εκλογές δεν θα προκαλέσουν πολιτική αστάθεια επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση αφοσιωμένη στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που θα αναπτύξουν την οικονομία και θα έχουν την αποδοχή των πολιτών. Το κόμμα μου θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει αστάθεια γιατί η κυβέρνηση μου θα είναι αφοσιωμένη στις μεταρρυθμίσεις σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση».

Σε κάθε περίπτωση, αναγνωρίζουμε τις… δυσκολίες που έχουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να διαλέξουν προθύμους να τους υπηρετήσουν, μεταξύ των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου. Δυσκολίες που τους κάνουν να… πονοκεφαλιάζουν!
(ΥΓ) 1: Κούλη, υπομονή, θα’ ρθει κι η σειρά σου! Και προπάντων, μην… απογοητεύεσαι και μη σε παίρνει από κάτω!
(ΥΓ) 2: Κι εσύ Μπουμπούκο, κρατήσου! Όλοι θα… πάρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :