Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

«ΦΙΝΙΤΟ ΛΑ ΜΟΥΖΙΚΑ»! ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ! 76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ! (BINTEO)

T SHIRT
Ακριβώς 76 χρόνια μετά την ιταλο-αλβανική ήττα του 1940-’41 και την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου από τον Ελληνικό Στρατό, η Ιταλία έκρινε πώς είναι ώρα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Τουρκίας και να συμμετάσχει στον (υπέρ) εξοπλισμό των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων, δωρίζοντας στον αλβανικο Στρατό μια ολόκληρη τεθωρακισμένη Ταξιαρχία!
Και όχι με υλικό β΄επιχειρησιακής αξίας αλλά με την παράδοση 160 τροχοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων Iveco, από τα οποία τα 120 είναι Iveco Lince με τηλεχειριζόμενο πυργίσκο βαρέων πολυβόλων των 12.7 mm και τα άλλα 40 ΤΟΜΑ με πυροβόλα των 30 χλστ.: Το Iveco Arrow 8 × 8 είναι ένα εξαιρετικό όχημα παντοδαπού εδάφους και ιδιαίτερα φονικό.
Δηλαδή η Αλβανία αποκτά μία πλήρη Ταξιαρχία με σύγχρονα ΤΟΜΑ από την Ιταλία, όταν ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει ούτε για δείγμα σύγχρονο ΤΟΜΑ και καταφεύγει σε πατέντες τύπου Αφγανών Ταλιμπάν και ισλαμιστών, με την τοποθέτηση πυροβόλων των 23 χλστ. επί ΤΟΜΑ BMP-1, αμφότερα δεκαετίες του ’60 και το προσωπικό εντελώς ακάλυπτο, επ’αυτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια :