Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ceb5cebbcebbceb1cf83-cf81ceb1cf84cf83ceb9cf83cebccebfcf83
Θέλει ο φον Αντωνάκης να κάνει… δεξιά στροφή (μπας και τσιμπήσει κανέναν ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής στις πρόωρες εκλογές που θα κάνει το φθινόπωρο…), αλλά το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που είναι πάντα εδώ!) δεν τον αφήνει! Έτσι, σε επιστολή προς τον Μεϊμαράκη, που υπογράφουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Παναγιώτης Ρήγας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που κατάκλεψε την Ελλάδα, Κώστας Τριαντάφυλλος, ζητούν την ψήφιση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου από το Β’ Θερινό Τμήμα της βουλής, εδώ και τώρα:
«Όπως γνωρίζετε, εδώ και μήνες εκκρεμεί η συζήτηση στην Ολομέλεια του σχεδίου νόμου “Τροποποίηση του ν. 927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση-πλαίσιο 2008/913/ΔΕ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L328)” του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το σχέδιο νόμου έχει συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή, η δε επεξεργασία του έχει ήδη ολοκληρωθεί. Επομένως, δεν υφίσταται κανένα εμπόδιο για την ψήφισή του από το Κοινοβούλιο.

Παρά τον φόρτο νομοθετικού έργου στο Β’ Τμήμα Διακοπής Εργασιών της Βουλής, εκτιμούμε ότι για το εν λόγω σχέδιο νόμου θα ήταν δυνατόν να αφιερωθεί μία ή δύο ημέρες νομοθετικού έργου. Θεωρούμε, κύριε Πρόεδρε, ότι το ζήτημα πρέπει να τεθεί υπόψη της Διάσκεψης των Προέδρων στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της, προκειμένου να ληφθεί η σχετική απόφαση».

Έτσι είναι Αντωνάκη μας. Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ… πατεί! Εσύ θέλεις να το ψηφίσεις με την άνεσή σου, μετά την απομάκρυνση από την… κάλπη, αλλά τα συνεταιράκια σου στη διάλυση της χώρας, γουστάρουν εδώ και τώρα! Για να σε δούμε, πόσο… μάγκας είσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :