Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. 2.500 ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 45 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΩΛΗ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ&ΒΙΝΤΕΟ)

ellhniko1

Ολοκληρώθηκε ομαλά η αστυνομική επιχείρηση για τη μετακίνηση αλλοδαπών, που παρέμεναν στην περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς, καυχιέται και πανηγυρίζει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μέσω του Βίτσα και άλλων σφουγγοκωλάριων. Καυχιέται που γεμίζουν την πατρίδα με λαθρόβιους , πεινασμένους που ούτε πολιτικοί πρόσφυγες είναι ούτε ανάγκη φιλοξενίας έχουν. Το μόνον που έχουμε εμείς ανάγκη είναι να σηκωθούν και να πάνε στην πατρίδα τους.
Η Ελλάδα δεν μπορεί άλλο. Πεινάνε οι Έλληνες και δεν έχουμε να τους ταίσουμε. Εαν αυτοί δνε βρουν να φάνε θα μας σφάξουν όλους.
Και τους στεγάζουμε ως μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στα Ολυμπιακά έργα που ο Λαό τα πλήρωσε με το αίμα της φορολόγησης του.
 Περίπου 2.300 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων μετακινούνται με 45 λεωφορεία σε δομές ανοιχτής φιλοξενίας στην Αθήνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-12-2015), για τη μετακίνηση αλλοδαπών, που παρέμεναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς.
Στην επιχείρηση, που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές συμμετείχαν (350) αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Περίπου 2.300 αλλοδαποί, κυρίως από το Πακιστάν, τη Σομαλία, το Μαρόκο, την Αλγερία και το Μπαγκλαντές μετακινούνται σε δομές ανοιχτής φιλοξενίας, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και του Tae kwon Do Παλαιού Φαλήρου, με (45) λεωφορεία, που είχαν διατεθεί για το σκοπό αυτό.
Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής.
Η όλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε ομαλά, χωρίς να προκληθούν επεισόδια και έκτροπα ή άλλα συμβάντα ιδιαίτερης βίαιης συμπεριφοράς.
Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του σχεδιασμού και λόγω της ιδιαιτερότητας της επιχείρησης προκρίθηκε η μη παρουσία εκπρόσωπων των Μ.Μ.Ε., προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία τους από ενδεχόμενες προκλήσεις και εντάσεις ή απειλητικές και επιθετικές συμπεριφορές.
Τέλος, στο σημείο που είχε καθοριστεί για τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε. ήταν στη διάθεσή τους ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
lathrometanastes-ellhniko8lathrometanastes-ellhniko9
lathrometanastes-ellhniko6lathrometanastes-ellhniko7

lathrometanastes-ellhniko4lathrometanastes-ellhniko5
lathrometanastes-elhniko2lathrometanastes-ellhniko3
ellhniko2lathrometanastes-ellhniko1
e1e2e3e4e5 e6e7e8e9e10 


Δεν υπάρχουν σχόλια :