Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.


00few021221f2ewf
Σε… πασαρέλα μετέτρεψαν τον τόπο θυσίας των Ελλήνων στο Δίστομο οι πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου, για να κάνουν… αντιφασιστικό αγώνα. Έτσι, αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήξεραν ούτε κατά που πέφτει η πόλη, βρέθηκαν όλοι μαζί, δίπλα-δίπλα. Τρεις αρχηγοί αριστερών κομμάτων (mister Tsipras, Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Κουτσούμπας και ο… εκ μεταγραφής Πανοκαμμένος), καθώς και ηγετικά στελέχη των κομμάτων της συγκυβέρνησης (της φτώχειας, της πείνας και της δυστυχίας), έδωσαν το… αγωνιστικό παρόν, υποκρινόμενοι τους… θλιμμένους και τους… αγανακτισμένους.
Και βέβαια, μετά το πέρας της εκδήλωσης μνήμης, δεν παρέλειψαν να κάνουν δηλώσεις με τις οποίες έστειλαν μηνύματα ενότητας όλων των σάπιων του μεταπολιτευτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Ιδού οι… βαθυστόχαστες δηλώσεις τους:
MisterTsipras: «Χρειάζεται επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου, για προστασία της κοινωνίας από τους νοσταλγούς των Ναζί που, όταν δεν δολοφονούν και εκβιάζουν, κηρύττουν το μίσος ξεδιάντροπα στη Βουλή, αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα. Έχουμε όλοι χρέος να υψώσουμε μια ασπίδα προστασίας στην ιστορική μνήμη αλλά και στη Δημοκρατία που απειλείται από τους νεόκοπους νοσταλγούς των ναζί και από τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας μας».
Πανοκαμμένος: «Σε αυτόν εδώ τον τόπο που έχει ποτιστεί με αίμα Ελλήνων, βρεφών, μεσήλικων, γερόντων από το ναζισμό, δεν χωράνε σβάστικες και ναζιστικοί χαιρετισμοί. Πρέπει όλοι μαζί να τους απομονώσουμε και να ενωθούμε».
Ιωσήφ Κουτσούμπας: «Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, όπως και η κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών νόμων και μέτρων, το τσάκισμα των νεοναζιστικών και ναζιστικών αντιλήψεων και πρακτικών, προϋποθέτουν ανάπτυξη της πάλης, άλλο δρόμο ανάπτυξης για την ελληνική κοινωνία, που σημαίνει αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με τον λαό πραγματικά στην εξουσία».
(ΥΓ) 1: Ο αρχηγός Πανοκαμμένος, που σε λίγες ημέρες θα οργώνει τις θάλασσες του Αιγαίου με το… παροπλισμένο σκάφος του, πολύ το δουλεύει τελευταία το «να ενωθούμε» κατά της Χρυσής Αυγής. Το ξαναείπε και προ ημερών στη βουλή: «Να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό και τον φασισμό που μπήκε στη βουλή των Ελλήνων». Σε ποιους απευθύνεται άραγε; Στο «αδελφό» ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ή μήπως και στην ΝΔ για να τον ξαναμαζέψουν τώρα που περνάει η… μπογιά του;
(ΥΓ) 2: Ο… Ιωσήφ Κουτσούμπας σήκωσε την αριστερή γροθιά του στο Δίστομο. Κι εμείς που νομίζαμε πως τη σήκωνε μονάχα σε κάτι δύστυχους εργαζόμενους των κομματικών επιχειρήσεων που κληρονόμησε, για να τους πετάξει στο δρόμο απλήρωτους…
(ΥΓ) 3: Μείνε ήσυχος  mister Tsipra. Το μήνυμά σου για την αμφισβήτηση του ολοκαυτώματος από την Χρυσή Αυγή, έφτασε -όπως μάθαμε- εκεί που το έστειλες και εκτιμήθηκε δεόντως. Κέρδισες ακόμα ένα ποντάκι στην προσπάθειά σου να γίνεις δοτός πρωθυπουργός των παγκόσμιων τυράννων…
Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :