Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ-ΝΑΡΚΟΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ – ΠΟΙΑ ΕΙΔΕ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ… ΜΥΓΙΑΣΤΗΚΕ ΛΕΤΕ;


pipili_foto
Κατά τη χθεσινή συζήτηση στη διάσκεψη των προέδρων της βουλής, αποφασίστηκε η απαγόρευση των όπλων μέσα στη βουλή. Από την άλλη, είναι κοινό μυστικό ότι ορισμένοι βουλευτές –και των δύο φύλων…- προσέρχονται στη βουλή μεθυσμένοι-ες, ή πίνουν και μεθούν στο κυλικείο. Και βέβαια, οι μεθυσμένοι αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, γι’ αυτό ο λαός μας έχει βγάλει την παροιμία «είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε». Επίσης, κυκλοφορούν διάφορες φήμες μεταξύ υπαλλήλων της βουλής, ότι σε κάποιους χώρους υπάρχουν… περίεργες οσμές. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν… δυσάρεστες καταστάσεις, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε κατά τη διάρκεια χθεσινής ομιλίας του την παρακάτω πρόταση:
«Μετά την απαγόρευση της οπλοφορίας και τους ελέγχους που γίνονται, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένο να γίνεται έλεγχος στους βουλευτές που εισέρχονται στο Κοινοβούλιο για εκρηκτικά, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ειδικά για τις δύο τελευταίες κατηγορίες θεωρώ ότι είναι υποχρεωτικό κάτι τέτοιο».
Τις βραδινές ώρες, η βουλευτίνα της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, εμφανισθείσα στο δελτίο του Alpha είπε τα εξής για την πρόταση του Χ. Παππά: «Να γελάσω; Σέβομαι το δελτίο ειδήσεων. Δεν θέλω να γίνω νερό στο μύλο αυτών των άθλιων υποκειμένων. Ο κ. Παππάς ας κάνει αυτά που κάνει στο σπίτι του, στην οικογένειά του να τα λέει και εκεί που τον παίρνει. Στους ανθρώπους της νύχτας ή τους νυχτερινούς ανθρώπους της ημέρας».
Τι έπαθε αλήθεια η Πιπιλή; Μήπως είδε… μύγες και… μυγιάστηκε;
(ΥΓ): Φυσικά, αυτά τα άκρως υβριστικά, δυσφημιστικά και απαράδεκτα που είπε η Πιπιλή, πέρασαν ασχολίαστα από τους κήνσορες της κοινοβουλευτικής ηθικής. Ενώ αν τα ’λεγε βουλευτής της Χρυσής Αυγής…

Δεν υπάρχουν σχόλια :