Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΡΟΖΕ ΓΚΑΡΩΝΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.


+¦+¬
Τον τελευταίο καιρό, ΧΩΡΙΣ έκπληξη, γινόμαστε μάρτυρες μιας γιγαντιαίας προσπάθειας των καθεστωτικών όλων των αποχρώσεων, ώστε να προστατέψουν την ακεραιότητα της ‘παραμυθένιας” ιστορίας του ‘περιούσιου” λαού. Μιας προσπάθειας που θα ανάγκαζε τον Θεόδωρο Χερτζλ να τους παρασημοφορήσει και τον Γιγκάλ Αμίν να δείχνει σαν ένας κοινός παρανο’ι’κός εγκληματίας. Επειδή λοιπόν, όποια αμφισβήτηση περί ”ολοκαυτώματος” αντιμετωπίζει την οργή και το μένος των έμμισθων υπαλλήλων του ”εκλεκτού λαού” και σε λίγο θα διώκεται και ποινικά, θα αφήσουμε έναν άλλο μεγάλο αμφισβητία, πρώην κομμουνιστή και μέχρι τον θάνατο του, διωκόμενο αντι-σιωνιστή,τον Ροζέ Γκαρωντύ, να δικαιολογήσει την θέση του. Στο απαγορευμένο βιβλίο του ”οι θεμελιώδεις μύθοι της ισραηλινής πολιτικής”(εκδ. νέα θέσις 1996),αναφέρεται στο ”ολοκαύτωμα” γράφοντας πως η συγκεκριμένη λέξη(όρος) χρησιμοποιείται ”για να θεωρηθεί το έγκλημα που διεπράχθη κατά των εβραίων ως ένα εξαιρετικό γεγονός, μη δυνάμενο να συγκριθεί με τις σφαγές των άλλων θυμάτων του ναζισμού ούτε ακόμη με κανένα άλλο έγκλημα στην ιστορία, γιατί τα βάσανα και η θανάτωση τους είχαν θυσιαστικό χαρακτήρα.”(σελ.174). Επίσης ο μακαρίτης τολμά -μα τι θράσος!- να αμφισβητήσει και την περίπτωση γενοκτονίας των εβραίων καθώς-αφού δίνει τον ορισμό της γενοκτονίας σύμφωνα με το Λαρούς- γράφει στην σελ.170 ότι γενοκτονία υπέστησαν οι Αμαλακήτες, οι Χαναναίοι και οι άλλοι λαοί που εξοντώθηκαν από τον εβραίο ήρωα Ιησού του Ναυή και ”αντιθέτως, ο ιουδα’ι’σμός γνώρισε μια μεγάλη άνθιση στον κόσμο μετά το 1945.”
 Αυτά και άλλα πολλά γράφει ο βραβευμένος από τον Καντάφι, τον Νασράλα, την Χεσμπολάχ και την κυβέρνηση του Ιράν. Και, ευτυχώς γι’ αυτόν, είχε προλάβει να έρθει στην πατρίδα μας παλαιότερα, γιατί αν ζούσε σήμερα, εξαιτίας των πεποιθήσεων του, θα ήταν ανεπιθύμητος και δεν θα είχε την ευκαιρία να αναπνεύσει τον αέρα της ”δημοκρατικής” Ελλάδας.
(ΥΓ): Φυσικά και διαγράφτηκε από το Κ.Κ. Γαλλίας μετά από αυτές τις πεποιθήσεις του αλλά και από την κρυστάλλινη αντίθεση του στα μεταπολεμικά εγκλήματα του
κομμουνισμού!
Αχιλλέας Μαστορίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :