Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ… ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ Η ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΔΝΤ.


FB0BCE5B736D4C0ECE246C8AEA437EBC
Μπορεί η μαντάμ Κριστίν Λανγκάρντ του διεθνούς τοκογλυφείου (ΔΝΤ) να είναι αμείλικτη με τους Έλληνες που υποφέρουν εξαιτίας της πολιτικής της (μάλιστα, προσφάτως δήλωσε πως είναι σωστό το αίτημα για μείωση του φόρου στην εστίαση, αλλά δε θα το επιτρέψει για να μην… κακομάθουμε!), αλλά είναι πάρα πολύ… ευαίσθητη για τους… γκέι και τα… δικαιώματά τους.
Έτσι,  σ’ ένα από τα βίντεο της καμπάνιας «It gets better», που έχουν σκοπό «την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την σεξουαλική διαφορετικότητα ώστε να σταματήσουν οι διακρίσεις, μέσα από δηλώσεις προσωπικοτήτων», συμμετέχει και η Γενική Διευθύντρια του διεθνούς τοκογλυφείου!
Στο εν λόγω βίντεο μιλούν μέλη του ΔΝΤ και μοιράζονται με το κοινό τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες. Στο τέλος εμφανίζεται και η μαντάμ Λανγκάρντ, η οποία αφηγείται την ιστορία του… κουνιστού και λυγιστού εξαδέρφου της που μεγάλωσε σε μια οικογένεια αυστηρών αρχών και αναγκαζόταν να κρύβει το… κουσούρι του για σχεδόν 40 χρόνια. Όταν όμως η μητέρα του αρρώστησε και ήταν έτοιμη για το… μεγάλο ταξίδι, η Λανγκάρντ τον έψησε να της πει την αλήθεια. Στο βίντεο περιγράφει συγκινημένη τη στιγμή, όταν η μητέρα του απάντησε: «Πάντα το ήξερα. Γιατί φοβόσουν να μου το πεις;».
Καμαρώστε την! Τοιούτοι και τοιούτες μας έχουν στην πείνα και τη δυστυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :