Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

«Η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ για πολλά χρόνια για το Δίκαιο των Ελλήνων!»-Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


 
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
 
 «…Αυτή είναι και μια από τις σπάνιες ευκαιρίες που μας δίδεται, βάσει νόμου, να μιλάμε μέσω της κρατικής τηλεόρασης. Προς χάριν του αίσχους που λέγεται ψευτοδημοκρατία, εις ό,τι τουλάχιστον μάς αφορά, είμαστε αποκλεισμένοι εντελώς -καίτοι είμεθα, ένα χρόνο,κόμμα με 18 βουλευτές στο Κοινοβούλιο- από την κρατική τηλεόραση, γιατί έτσι κάποιοι θέλουν…
Όλες αυτές τις ημέρες  καθημερινά σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς γίνονται δεκάδες συζητήσεις για το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο -το έχουν δηλώσει και υπουργοί, και ο ίδιος ο υπουργός που το επιμελήθηκε, ο κ. Ρουπακιώτης- είναι δεδομένο ότι το νομοσχέδιο αυτό αφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και,όμως, σε όλα αυτά τα κανάλια δεν παρέστη, σε καμία από αυτές τις συζητήσεις, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ανήκει ούτε στα κανάλια, ούτε στα τηλεπαράθυρα. Ανήκει στις πλατείες, στους δρόμους, στις γειτονιές, στα χωριά, στις πόλεις, εκεί όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παντοδύναμη και μαζεύει χιλιάδες Λαού, όταν αυτοί κάνουν συγκεντρώσεις 50 και 100 ατόμων. 
Όσο για τον κ. Ρουπακιώτη, ο άνθρωπος πραγματικά, με την ανακολουθία του, είναι κυριολεκτικά για γέλια. Σε συνέντευξή του για τον αντιρατσιστικό νόμο είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όταν ρωτήθηκε αν ο νόμος αυτός συνδέεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είχε πει: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Είναι όντως η Χρυσή Αυγή»… Και λίγες μέρες μετά, λίγο πριν καταθέσει το νομοσχέδιο, σε συνέντευξή του, στην κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα στη ΝΕΤ, είχε πει: «Δεν είναι στόχος του νομοσχεδίου η Χρυσή Αυγή». Αυτή είναι η αξιοπιστία τους.

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ, θα μείνει εδώ και θα διεκδικήσει το δίκαιο των Ελλήνων!»
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει! Ανεβαίνει συνεχώς! Είναι ο Εθνικισμός που επιτέλους, σε αυτήν την πολύπαθη Χώρα, παίρνει σάρκα και οστά και ζητά το μερίδιό του στα Εθνικά Πεπρωμένα, στην Ιστορία. Η ενότητα του Κινήματός μας, που αποτελείται από Αγωνιστές και Αγωνίστριες, διατεταγμένους σε στρατιωτική παράταξη τους έχει ενοχλήσει. Και έτσι δημιουργούν σενάρια, τα οποία εκπορεύονται από σκοτεινές μυστικές υπηρεσίες και δημοσιεύονται σε φυλλάδες, που άλλες καλόπιστα  τα αναδημοσιεύουν ως… πληροφορίες στην καλύτερη των περιπτώσεων, άλλες εκτελούν συμβόλαια ηθικής εξόντωσης του Εθνικιστικού Κινήματος.

Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ενότητα Ιδεολογική γιατί είμαστε όλοι Εθνικιστές και Εθνικίστριες, σε αντίθεση με τα κόμματά τους, είτε Ν.Δ. είτε ΠΑΣΟΚ, που υπάρχουν πρώην σταλινικοί, πρώην κομμουνιστές, νεοφιλελεύθεροι, φιλελεύθεροι, δημοκράτες και το ίδιο συμβαίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ… Όλοι οι άλλοι είναι, πραγματικά, ανεμομαζώματα και ελπίζω, αν θέλει ο Θεός, και ανεμοσκορπίσματα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ενότητα ηθική, είμαστε όλοι Στρατιώτες, είμαστε όλοι Αγωνιστές! Έχει ενότητα πολιτική και έχουμε έναν στόχο: την σωτηρία της Πατρίδος! …
Σήμερα είναι η 29η Μαΐου του 2013. Είναι 29η Μαΐου. Ημέρα θλιβερή, ημέρα φαρμακωμένη όπως έλεγε,αιώνες ολόκληρους, ο Λαός μας και το λέει και σήμερα, σε όσους έχει απομείνει Εθνική Πίστη και Ελληνική Καρδιά. Και όμως, σήμερα στην Βουλή, όταν έθεσε το θέμα ο Συναγωνιστής μας, Χρήστος Παππάς, όταν ανέφερε ότι σήμερα είναι η επέτειος της Αλώσεως της Πόλεως, βγήκαν κάποιοι κύριοι και σχεδόν τον χλεύασαν. Μάλιστα, ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λυκουρέντζος είπε: «Μην ξεχνάμε ότι 29η Μαΐου ήταν και όταν  έβαλε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα».
Η Άλωση της Πόλης και η είσοδος στην ΕΟΚ… Ύβρις! Βεβήλωση αυτής της ίδιας της ιστορίας! 

 «Η 29η Μαΐου και η ψευτοδεξιά»
 
Ας ξεχάσουμε, λοιπόν, την 29η Μαΐου, ας ξεχάσουμε το «η Πόλις εάλω», γιατί αυτήν την ίδια ημέρα μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην Ευρώπη. Σε ποια Ευρώπη μας έβαλε; Στην Ευρώπη των τοκογλύφων, που μας κατάντησε σε αυτό το σημείο, στην Ευρώπη που δεν μας προστατεύει από την τουρκική απειλή και φτάνουν οι τουρκικές κορβέτες και οι φρεγάτες μέχρι το Σούνιο. Όχι, αυτήν την Ευρώπη δεν την θέλουμε! Θέλουμε την Ελλάδα μας, την δική μας Ελλάδα! 
29ηΜαΐου σήμερα. Στην Αθήνα, παγερή σιωπή. Σε όλη την Ελλάδα δεν ήχησε πένθιμα ούτε μια καμπάνα. Δεν ακούστηκε ούτε ένας λόγος στις Στρατιωτικές Μονάδες της Χώρας. Γιατί Έλληνες ήταν εκείνοι που έπεσαν στα τείχη της Βασιλεύουσας, εκείνη την αποφράδα για το Έθνος ημέρα, που έφερε τόσους αιώνες σκλαβιάς. Τίποτα! Σιωπή! Την ίδια ακριβώς ημέρα οι τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη -που κάποιοι εθνοπροδότες, ακόμα και μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα αποκαλούν Ιστανμπούλ- οι τούρκοι γιορτάζουν! Και σας διαβάζω, από ένα δημοσίευμα, πώς εορτάζουν οι τούρκοι σήμερα και τι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, το οποίο γνωρίζετε. Πέρυσι, λοιπόν, ήταν η 559ηεπέτειος της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Αρκεί να σας πω ότι οι τούρκοι άρχισαν και καθιέρωσαν να εορτάζεται η ημέρα αυτή το 1953, για να εορτάσουν τα 400 χρόνια της Αλώσεως. Οι εορτασμοί, λοιπόν, πέρυσι ξεκίνησαν από την Αδριανούπολη και έκλεισαν στην περιοχή Χάλιτς της Ιστανμπούλ, όπως αυτοί λένε, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και με ένα μεγαλεπήβολο οπτικό θέαμα που με την συνδρομή λέιζερ και τεχνικών ήχου και εικόνας ζωντάνεψε στους ουρανούς την Άλωση της Πόλης. Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε όλες τις πόλεις της τουρκίας, με τους μαθητές των λυκείων να φορούν ρούχα γενιτσάρων, των σφαγέων των Ελλήνων δηλαδή, εκείνης της αποφράδας ημέρας. Ταυτόχρονα, στην Κωνσταντινούπολη στο Μουσείο Τοπ Καπί λειτουργεί και η έκθεση «Πανόραμα 1453», όπου αναπαριστάται πλήρως η άλωση, ο σφαγιασμός, το τέλος της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας μας.
Τι γίνεται στην ελεύθερη Ελλάδα; Τι έγινε σήμερα στην Βουλή; Μας θύμισε ο κ. Λυκουρέντζος ότι πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής 29η Μαΐου έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ. Άδικα θρηνούσε ο Λαός μας 500 χρόνια για την 29ηΜαΐου.Άδικα έλεγαν οι γιαγιάδες στα παιδιά το παραμύθι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Έπρεπε να ξέρουν ότι θα έρθει κάποτε κάποιος Κωνσταντίνος Καραμανλής, που θα μας βάλει στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και έτσι, κατά τον κ. Λυκουρέντζο, δεν έχει έννοια το να μιλάμε για την 29η Μαΐου.

«Εδώ είναι οι τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι»
 
29η Μαΐου 1453 - 29η Μαΐου 2013. Έλληνες, Ελληνίδες! Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες! Λίγα έχουν αλλάξει. Εδώ είναι οι τούρκοι, εδώ και οι τουρκοπροσκυνημένοι. Εδώ οι σύγχρονοι Ενετοί  τοκογλύφοι των ημερών μας, εδώ και η κερκόπορτα μέσα στην ίδια την καρδιά της πόλης. Ποιος θυμάται τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όταν με λίγους γενναίους υπερασπιζόταν την Βασιλεύουσα και του ζήτησαν να παραδοθεί  και του είπε ότι το να σου παραδώσω την Πόλη ούτε σε μένα ανήκει, ούτε σε κανέναν από τους υπερασπιστές της αλλά είναι κοινή απόφαση όλων μας να πεθάνουμε για την Ιστορία!
Εμείς, λοιπόν, δεν ξεχνάμε και σας καλώ, για πρώτη φορά, να τιμήσουμε εμείς εδώ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες την Μνήμη των Γενναίων, την Μνήμη του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου μέσα στο κτήριο της Βουλής. Σας καλώ όρθιους σε ενός λεπτού σιγή στην Μνήμη των Μεγάλων και Γενναίων εκείνων Ανδρών. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :