Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κατα Ρεπούση : Στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.








Καλό παιδί. Έριξε και την καρπαζιά στον «Γαβρίλη» . Αλλά είπαμε. Δήλωσε αρνητής του Ολοκαυτώματος περίπου όπως το ήθελε ο εβραίος απατεώνας! 

Ο Ηλίας συγκεκριμένα είπε ότι, «ο Εβραίος Σ. Μιωνή είναι το κλειδί της υπόθεσης  και βλέπουμε να σκίζονται οι της ΝΔ γι’ αυτόν. Δεν έρχεται σε αυτή την επιτροπή γιατί συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του ολοκαυτώματος. 

Εν τω μεταξύ, ο φίλος του Μιωνή, ένα παλικαράκι που στο παρελθόν του χάιδευε το .... ο Κολόμβος επίσκοπος, έλεγε ότι στη Γερμανία πάς πέντε χρόνια φυλακή άμα σε κατηγορήσει ο λαθρομετανάστης της γειτονιάς σου για αρνητή του «ολοκαυτώματος». 

Άντε τώρα να στείλει δια του πρωτοκόλλου επιστολή σε όλους τους συναδέλφους του ο Ηλίας, όπως έκανε και η μανδάμ Μαρία, και να τους λέει ότι η επιστημονική του πεποίθηση είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εβραϊκός εθνικός μύθος και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός. 

Και ο κ. Γαμπρός, ο κυρ Νίκος ντε, ο σύζυγος Μπενρουμπί , που είναι της γνωστής παρέας του Open Society, του Καρλ Πόπερ, και φίλος του Αβρούρι, ξέρει πολύ καλά την Μαρία και για να την αβαντάρει επαναλαμβάνει τα γνωστά «εβραϊκά»

« Ο Ελληνικός στρατός στη Μικρά Ασία έκανε απίστευτες σφαγές και οι Σουλιώτισσες ήσαν αλβανόφωνες». Λέει και άλλες παρλαπίπες, όπως έχει δικαίωμα. 

Για αυτό επαναλαμβάνω: Επιστημονική μου άποψη είναι ότι το Ολοκαύτωμα είναι εθνικός μύθος των Εβραίων και ότι στο Άουσβιτς, το Νταχάου και την Τρεμπλίνκα επικρατούσε συνωστισμός.









ME 42 ΠΥΡΕΤΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ... 
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ 12 ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ 
ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ!!!


Το περιστατικό έγινε πριν περίπου δύο εβδομάδες. 

























Η Μαρία Ρεπούση ήταν καλεσμένη φίλων της, στο χωριό Λογκανίκος της Λακωνίας. Εκεί σε κάποια ταβέρνα συνέτρωγε με την παρέα της, ώσπου έγινε... αντιπληπτή , από έναν δημοτικό σύμβουλο της περιοχής, που μάλλον δεν του αρέσουν και πολύ οι απόψεις της. 

Μόλις αντίληφθηκε την παρουσία της, είπε να την... "εκδικηθεί" με ένα τραγούδι και έδωσε... παραγγελιά, να παίξουν τα πασίγνωστα "ευζωνάκια", που ο στίχος λέει στο τέλος:

"Βοήθα Άγιε Γιώργη και εσύ Πατροκοσμά 
να πάρουμε την Πόλη Παναγιά μου και την Αγιά Σοφιά
να πάρουμε την Πόλη Παναγιά μου και την Αγιά Σοφιά"

Η Ρεπούση, όπως μεταφέρθηκε στα parapolitika.gr δεν αντέδρασε, αλλά το ...υποννούμενο το είχε πιάσει, ότι η Λακωνία, δεν "σηκώνει" τις απόψεις της.


Τρεμπλίνκα και Άουσιτς,διαφορές και ομοιότητες-Αρνητές




Δεν υπάρχουν σχόλια :