Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ Μ-Λ (ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΡΟ: ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ… ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ’ ΧΟΥΝΕ!

Το’ χουν… παρακάνει αυτοί οι… αρχιοπροδότες οι Κάστρο της Κούβας. Σα να μην τους έφταναν τα μέτρα για τη σταδιακή επιστροφή της «σοσιαλιστικής όασης» στον καπιταλισμό, τώρα επιστρέφουν και στον χριστιανισμό!
Έτσι, ανταποκρινόμενοι σε αίτημα του επίτιμου Πάπα Βενέδικτου του 16ου, κήρυξαν επισήμως αργία τη Μεγάλη Παρασκευή του Καθολικού Πάσχα. Ιδού τι αναφέρει η επίσημη εφημερίδα της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος «Γκράνμα», δηλαδή ο… «Ριζοσπάστης» της Κούβας:

«Η Εθνική Συνέλευση υιοθέτησε το Δεκέμβριο το νέο Κώδικα Εργασίας που καθιερώνει τη Μεγάλη Παρασκευή εκάστου έτους ως ημέρα εθνικής αργίας».
Να σημειωθεί, ότι οι καθολικές λιτανείες στη χώρα απαγορεύθηκαν το 1961, δύο χρόνια μετά την επικράτηση του Φιντέλ Κάστρο, και η αργία των Χριστουγέννων καταργήθηκε το 1969. Επανήλθαν, όμως, το 1998, μετά από επίσκεψη του τότε Πάπα…
(ΥΓ): Τρίζουν τα κόκκαλα του «πατερούλη» Στάλιν, ο οποίος σίγουρα θα… καταριέται νυχθημερόν τους Κάστρο, από την κόλαση που βρίσκεται. Αλλά, οι… αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της κληρονομίας του στον κόσμο ολόκληρο, τα συντρόφια του ΚΚΕ, δε συγκινούνται, να  καταγγείλουν και να αποκηρύξουν τους αδερφούς Κάστρο ως… προδότες του μ-λ (μαρξισμού- λενινισμού). Ή μήπως δεν το κάνουν για να μην ξευτιλιστούν περισσότερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :