Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: “ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ- ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ”-ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ

baltakos5

Μιλώντας πριν από λίγο-μεσημέρι Πέμπτης- σε ραδιοφωνικό σταθμό ο παραιτηθείς γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ξεκάθαρα ανέφερε ότι ερχόταν συχνά σε δια ζώσης επαφές με βουλευτές της Χ.Α για να μαθαίνει μυστικά της.
Δικαιολόγησε τις επαφές λέγοντας ότι “η Χ.Α είχε 500.000 ψηφοφόρους που έπρεπε να έρθουν κοντά στη ΝΔ”. Δηλαδή ότι ουσιαστικά έκανε τον “πράκτορα” του Σαμαρά για να μαθαίνει μυστικά των αντιπάλων. Και βέβαια ο ίδιος ξέρει πολύ καλά ότι οι “διπλοί
πράκτορες” κάποτε “πεθαίνουν”. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν στις επαφές που έκανε με βουλευτές της Χ.Α κι άλλες καταγραφές συνομιλιών και ουσιαστικά αποκάλυψε ότι μια από αυτές πρέπει να κρατά στα χέρια του ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χ.Α, Χρήστος Παππάς.
Για την σχέση του με τον Σαμαρά:
“Ο πρωθυπουργός είναι για μένα ο Αντώνης. Εδώ και 35 χρόνια αυτή η σχέση έχει σφυρηλατηθεί αδιατάρακτα. Είμαστε και οι δυο δαυλοί αναμμένοι στο βωμό της πατρίδας μας.
Για τις σχέσεις του με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και το Νίκο Δενδια είπε: Η φιλία μου και με τους δυο είναι αδιατάρακτη.
Ο κ. Μπαλτάκος είπε επίσης ότι η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να κρατήσει τον τόπο.
“Στην Ορθοδοξία και στους ένστολους, εκεί στηρίζεται η Ελλάδα. Η κεντροδεξιά παράταξη κινδυνεύει να χάσει την δεξια της πτέρυγα αυτό δεν μπορεί να συμβεί και κανείς δεν πρέπει να το θέλει.”
Eπίσης:
“Με τον Μιχαλολιάκο είχαμε συναντηθεί και στο γραφείο μου γιατί είχε έρθει να διαμαρτυρηθεί όταν του είχαν αφαιρέσει τους αστυνομικούς και κινδύνευε η ζωή του.
Ουδέποτε έπινα καφέ με τον Παππά. Πίνω τσάι δεν πίνω καφέ. Ο Παππάς είχε έρθει στο γραφείο μου επίσης για το θέμα των αστυνομικών.” τόνισε χαρακτηριστικά.
Τι είπε για τον  γιο του
«Ο γιος μου δεν μπήκε στο γραφείο. Στον διάδρομο ήταν. Δεν μπήκε στα γραφεία, απλώς είδε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τους ρώτησε με έντονο ύφος που είναι ο Κασιδιάρης. Αρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλον. Επειδή έχουν μανία μηνύσεων πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Οι άνθρωποι που έκαναν όργια διαμαρτύρονταν γιατί τους έσπρωξε και του κλώτσησε! Ο γιος μου είναι αξιωματικός των ΟΥΚ. Δεν είναι συνηθισμένος άνθρωπος έχει κώδικα τιμής ο οποίος δεν περιλαμβάνει κρυφές μαγνητοφωνήσεις.»
Αναφερόμενος στις αιτιάσεις της ΔΗΜΑΡ ότι τους είχε απειλήσει με κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής απάντησε ότι δεν έχει πει κάτι τέτοιο και πως απλώς απείλησε ότι αν αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ και γίνουν εκλογές τότε η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τις έδρες της.
Πρόκειται για νέες βόμβες και για εξελίξεις που πια είναι απρόβλεπτες…
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :