Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Οι αληθινοί εχθροί της ελευθερίας

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την ανήθικη και παράνομη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να παίρνει πρωτοφανείς και ανεξέλεγκτες διαστάσεις, μας δίνουν την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, για μια ακόμη φορά, την υποκρισία που διέπει όλο το θεσμικό πλαίσιο του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» γύρω από τις έννοιες της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, του πλουραλισμού, της αντικειμενικής προσέγγισης των γεγονότων και φυσικά της ισονομίας απέναντι σε πρόσωπα
και καταστάσεις.  Αυτή η υποκρισία φαίνεται ξεκάθαρα σ’ όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του Τόπου. Έτσι, λοιπόν, ονοματίζεται ως «ρατσισμός» η οποιαδήποτε αντίρρηση στην προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε σημείο μόνιμης διαμονής των απανταχού λαθρομεταναστών. «Ελευθερία» θεωρείται η κατάργηση κάθε αυτονόητου δικαιώματος στην διατήρηση του Εθνικού χαρακτήρα της Ελλάδος. «Χυδαία προσβολή ιστορικής μνήμης και περιύβριση νεκρών» το να αμφιβάλει κάποιος για τον συνολικό αριθμό των εβραίων που πέθαναν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Ψύχραιμη ιστορική προσέγγιση», αντιθέτως, το να μιλάς για «συνωστισμό» στην Σμύρνη, να αρνείσαι την Γενοκτονία των Ποντίων, να χαρακτηρίζεις «μύθο» τον Χορό του Ζαλόγγου, να αμφισβητείς την ύπαρξη του «Κρυφού Σχολειού».
Και φυσικά, για να έρθουμε στα πιο πολιτικά ζητήματα με κομματικό χαρακτήρα, μπορείς να αποδίδεις στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οποιοδήποτε μειωτικό χαρακτηρισμό θέλεις, χωρίς -εννοείται- να της δίδεται το παραμικρό δικαίωμα εκφοράς λόγου και υπεράσπισης της οντότητάς της. Αντιθέτως, θεωρείται «φρικαλέο», «απαράδεκτο», «αντιδημοκρατικό» να αποκαλύπτεις τις προδοσίες, τα σκάνδαλα, τις μίζες, τις λοβιτούρες των κομματικών φορέων που απαρτίζουν το σύστημα εξουσίας ενός διεφθαρμένου και ανεύθυνου καθεστώτος.
Μετά από όλα αυτά τα παραδείγματα, τα οποία παραθέσαμε, γεννάται το ερώτημα το τι τελικά είναι η Ελευθερία ή ποιο «είδος» της υφίσταται στην σημερινή εποχή. Είναι προφανές ότι αυτό που ισχύει στις ημέρες μας ως «ελευθερία» είναι μόνον ό,τι συμφέρει και βολεύει το κέντρο εξουσίας που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας. Η ρήση του Βολταίρου «διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» φαντάζει -αν μη τι άλλο- εντελώς ειρωνική και άστοχη στο νοσηρό κλίμα, το οποίο ζούμε εδώ και μερικούς μήνες. Η Ελευθερία έχει αποκτήσει έναν εντελώς υποκειμενικό χαρακτήρα, με επιφανειακή και επιδερμική δομή, με αποτέλεσμα να χαλιναγωγείται από το ισχυρό καθεστώς της Εθνικής άρνησης και της Κοινωνικής αναλγησίας. Υπάρχει, επομένως, άφθονη και απεριόριστη ελευθερία για όλους όσοι αποδομούν τον Εθνικό κορμό και την Κοινωνική συνοχή της Πολιτείας. Όλους όσοι διαστρεβλώνουν συστηματικά την Ιστορία της Ελλάδος, λασπολογούν και χυδαιολογούν εναντίον Ηρωικών μορφών του παρελθόντος και φυσικά όλοι όσοι χρησιμοποιούν τις δυνάμεις, που τους παρέχει το σύστημα, για να λοιδορήσουν την πολιτική έκφραση της σύγχρονης Εθνικής Αντίστασης, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Για Εμάς τους Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, η Ελευθερία συνάδει με την Αλήθεια, με την βαθειά ερμηνεία της ρήσης του Διονυσίου Σολωμού «το Έθνος πρέπει να θεωρεί ως Εθνικόνό,τι είναι Αληθινόν».  Έτσι πορεύθηκε στην Ιστορική του διαδρομή το Έθνος μας και έτσι πρέπει να συνεχίζει να πορεύεται. Η αντικειμενικότητα πηγάζει από την εξυπηρέτηση της Αλήθειας, η οποία συμβαδίζει με την Βούληση ενός κοινωνικού συνόλου με κοινά χαρακτηριστικά, αποτελώντας την Λαϊκή Κοινότητα του Ελληνικού Έθνους.
Αυτήν, ακριβώς, την Βούληση, την Πίστη σε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες,  που πηγάζουν μέσα από την ροή της Ιστορίας και τα βάθη της Ελληνική Ψυχής, προσπαθούν να καταστρέψουν οι σύγχρονοι Εφιάλτες και Νενέκοι. Οι προπαγανδιστές του εθνομηδενισμού, της ηττοπάθειας και του συνδρόμου άρνησης και αποστροφής καθετί, το οποίο ανυψώνει το Πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.  Αυτό προσπαθούν να το επιτύχουν πότε με την συστηματική παραποίηση της Ιστορίας, πότε με την εισβολή ξένων πολιτιστικών εθίμων, πότε με την προσβολή των θείων και την υποχθόνια συκοφάντηση των Ηρώων του παρελθόντος. Και φυσικά, με την ξεκάθαρη στοχοποίηση κάθε Συλλογικότητας, η οποία ανθίσταται στα βρώμικα σχέδια τους. Όταν, μάλιστα, αυτή η Συλλογικότητα είναι εντελώς ανεξάρτητη από την οποιαδήποτε δέσμευση, καθαρή από την κάθε βρωμιά, ολοκληρωτικά ασυμβίβαστη ώστε να προβεί σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, και κυρίως επιζητεί να κάνει τον Εθνικισμό ως την κυρίαρχη πολιτική επιλογή του Ελληνικού Λαού, τότε η εξόντωσή της αποτελεί μονόδρομο για τους απογόνους των προδοτών της Ιστορικής διαδρομής της Ελλάδας. Γι’ αυτό, άλλωστε, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η συνειδητή φωνή της Εθνικής Αντίστασης, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τα εγχώρια ανδρείκελα των ξένων κέντρων εξουσίας. Θέλουν να εφαρμόσουν πάνω της την ρήση του Βολταίρου, εντελώς διαστρεβλωμένη όμως: «Διαφωνώ με ό,τι λες και θα μάχομαι μέχρι τον θάνατο σου προκειμένου να μην το ξαναπείς»… Οι αληθινοί εχθροί της Ελευθερίας είναι εκείνοι ακριβώς που την καπηλεύονται. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :