Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εμείς και οι “άλλοι”

lemontzisΤου Νικόλαου Λεμοντζή
Υποψήφιου Περιφερειάρχη με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
Τρίτη βράδυ και γυρνάω από την εργασία μου. Λίγα λεπτά ακόμη και θα φτάσω στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να δω τους συναγωνιστές και φίλους μου. Οδηγώ και παρατηρώ τις εικόνες του οπτικού μου πεδίου. Κάθε πόλη, κάθε γειτονιά, βρίσκεται στο ρυθμό των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανηθεί από τα μεταπολιτευτικά λαμόγια σε προεκλογικό υλικό, αφίσες, αυτοκόλλητα, αεροπανό, συνεργεία αλλοδαπών που ρυπαίνουν τον τόπο διανέμοντας φυλλάδια με υποσχέσεις, λόγια, φρούδες ελπίδες.
Πάνω που νόμιζες πως η κρίση έχει λυγίσει τους πάντες, να σου από το πουθενά, τα παπαγαλάκια, τα τσιράκια, οι ψιθυριστές, να τάζουν, να υπόσχονται, να διορίζουν. Το θράσος τους απύθμενο, το ύφος τους πιο γλοιώδες από ποτέ. Μόνο που τώρα δεν έχουν να τάξουν μονιμότητα και δημοσιοϋπαλληλίκι. Τα στάνταρ έπεσαν. Δεν υπάρχουν λεφτά για το λαό. «Δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις». Αυτό τάζουν τώρα. Εκμεταλλεύονται την εκτιναγμένη στα ύψη ανεργία, την ανέχεια στην οποία έχουν καταντήσει τους συνανθρώπους μας, προκειμένου να κάνουν την δουλίτσα τους. Το μυαλό μου συνεχίζει τον ειρμό του. Βρήκαν μάλιστα και καινούρια παραμύθα, την οποία σερβίρουν περιφερόμενοι δίχως αιδώ. «Δεν είμαι με κανένα κόμμα», σου λέει. «Με τον Χ ανεξάρτητο και τον Ψ αυτόνομο». Άνθρωποι οι οποίοι είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην κομματική μίζα τα προηγούμενα χρόνια, εκμεταλλεύονται τη μάστιγα του Ελληνικού λαού, την λήθη, παρουσιαζόμενοι εσχάτως ως ανεξάρτητοι, εμβαπτισμένοι στην κολυμπήθρα του Σηλωάμ και, ω του θαύματος, αναζητούν την ψήφο σου, Έλληνα. Έχουν τα μούτρα να σου λένε ότι δεν έχουν κομματική στήριξη. Φαινόμενο του καιρού η πολιτική δειλία, διότι γνωρίζουν πως αν φέρουν κομματική στήριξη δεν θα βρουν ούτε την ψήφο της μάνας τους. Και δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά εμπνευσμένο από πραγματική ιστορία. Εξαπέλυσαν λοιπόν τα παπαγαλάκια τους στις γειτονιές, μόνο που στην φαρέτρα τους έχουν ημίμετρα, ημιδιορισμούς, ημιβολέματα, ημιτακτοποιήσεις.
Στον ίδιο δρόμο με τα γραφεία μας, τα κάστρα του Εθνικισμού της Χρυσής Αυγής, το κρυφό σχολειό του 21ου αιώνα, ξεφύτρωσαν εσχάτως τα προεκλογικά μαντριά των υποψηφίων μαυρογιαλούρων, αυτών που μοιράζουν πενηντάρικα σε γνωστούς και γνωστούς γνωστών, για να γίνουν πρόθυμοι χειροκροτητές του κάθε φληναφήματος που εκτοξεύουν από τις αδαείς χοάνες τους. Με δέος κοιτάζουν προς το μέρος μας, τις σημαίες μας που ανεμίζουν υπερήφανα, τους αγέρωχους αγωνιστές μας, που βρίσκονται και πάλι στο δρόμο, να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό για τα ψεύδη που του πλασάρουν και τις παγίδες που του στήνουν.
Οι υπερήφανοι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι υποψήφιοι συναγωνιστές που κατέρχονται με τους συνδυασμούς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε όλη την επικράτεια, δεν είναι ανεξάρτητοι, δεν είναι αυτόνομοι, δεν ντρέπονται να πουν ότι προέρχονται από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι έχουν την στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ασπάζονται την Ιδεολογία, το πολιτικό πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν προβάλλονται από τα κανάλια, δεν διαφημίζονται από τους λούμπεν φιλελεύθερους λακέδες, δεν έχουν χρηματοδότες. Έχουν οδηγό την Ιδέα, στο μυαλό και στην καρδιά τους είναι ο παράνομα έγκλειστος Αρχηγός μας και τα υπόλοιπα αδέρφια μας. Στην ίριδα των οφθαλμών τους βαστάνε ένα δάκρυ κρυσταλλωμένο για τα αδέρφια που δολοφονήθηκαν και με όλα αυτά ως αφετηρία, δεν συμβιβάζονται, δεν συνεργάζονται, δεν τους λυγίζουν οι διώξεις. Τους γεμίζουν πείσμα, θέληση για αγώνα, για να λάμψει η Αλήθεια και να νικηθεί το σκότος που άπλωσαν οι ανθέλληνες στην πατρίδα μας.
Να θυμάστε αδέρφια: τα δικά μας γραφεία ήταν, είναι και θα είναι κάστρα του Εθνικισμού, ριζωμένα στις γειτονιές όλης της Ελλάδας, αποτελούμενα από απλούς ανθρώπους με κοινή συνισταμένη την αγάπη για την Πατρίδα, που τους ενώνει μια Ιδέα και το όραμα της ελεύθερης Ελλάδας και όχι ανεμομαζέματα και διαολοσκορπίσματα, με σκοπό την «κουτάλα». Αυτή είναι η διαφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους «άλλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :