Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΝΤΕ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΙΧΑ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ

tsipras
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσαν να καταλήξουν στους πρώτους υποψηφίους του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές, κατόπιν εσωτερικών αντιδράσεων, ζυμώσεων και αντιπαραθέσεων. Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που έμειναν δυσαρεστημένοι από τις επιλογές των υποψηφίων, αλλά τελικά πότε  όλο αυτό το ιδεολογικό μωσαϊκό συμφώνησε σε μια κοινή πορεία πλεύσης;

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή, φιγουράρει και το όνομα Σατιχά Σουλεϊμάν, η οποία ως τίτλο δηλώνει ακτιβίστρια Ρομά.
Και εδώ γεννάται το ερώτημα. Τι εννοούν με τον όρο ακτιβίστρια και πως οριοθετείται;
Γιατί ο ακτιβισμός για τον οποίο είναι γνωστοί οι Ρομά, αφορά καθαρά παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Και αυτό δεν το ισχυριζόμαστε εμείς, αλλά το καθημερινό αστυνομικό δελτίο από διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
Διαρρήξεις, σωματεμπορία, λαθρεμπόριο, εμπορία ναρκωτικών, κλοπές μέχρι και εξοπλισμού της ΔΕΗ, παράνομα χυτήρια μέταλλων που λειτουργούν στους καταυλισμούς τους και ρυπαίνουν το περιβάλλον, όπως επίσης παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Δεν υπάρχει μια ημέρα που να μην συλληφθούν Ρομά για όλα τα παραπάνω, ίσως και για πολύ πιο σοβαρότερα ποινικά αδικήματα.
Επίσης καθημερινό φαινόμενο είναι η προκλητική και επικίνδυνη συμπεριφορά τους απέναντι σε λειτουργούς του νόμου, δικαστικούς λειτουργούς, καθώς και σε πολίτες που προσπαθούν να προστατεύσουν την περιουσία τους από τα αδίστακτα αρπαχτικά.
Εκτός αυτού λόγω ονόματος και μόνο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η κυρία Σουλεϊμάν πρέπει να είναι και μουσουλμάνα.
Φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει διόλου, γιατί είναι πλέον πασίγνωστη σε όλους η αδυναμία που τρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε καθετί μη Ελληνικό, μη Πατριωτικό, μη Χριστιανικό. Γιατί;
Διότι, για τις ταραγμένες και συγχυσμένες φύσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που παραπαίουν σε μια μόνιμη υπαρξιακή αγωνία, που δεν είναι άλλη από το ότι είναι πολύ καλοβολεμένοι αστοί, για να πιστέψουν τις προλεταριακές αρλούμπες που ξεστομίζουν, η μόνη μέθοδος καταστολής και καταπράυνσης του ψυχικού και πνευματικού τους αδιεξόδου, είναι η άρνηση της ίδιας τους της ύπαρξης, ως Εθνικής, Φυλετικής και Ηθικής.
Και αυτό εκδηλώνεται με τον εναγκαλισμό και την αποδοχή του ξένου, όσο ακραίο και απωθητικό  και αν είναι και την απόρριψη του οικείου.
Πάντως εμείς ευχόμαστε ολοψύχως η κυρία Σουλεϊμάν να εκλεγεί και να την δούμε στο ευρωκοινοβούλιο, με το τσεμπέρι, το ταγάρι, φούστα κλαρωτή και γαρύφαλλο στ’ αυτί μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα είναι ανάλογης περιβολής. Επίσης εικάζουμε ότι  η κυρία Σουλεϊμάν θα μπορέσει να αντισταθμίσει τις τυχούσες ελλείψεις που ίσως, επαναλαμβάνουμε ίσως έχει σε θέματα Παιδείας,  διαβάζοντας την παλάμη. Φυσικά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή για τους ανθρώπους με πλημμελή μόρφωση. Απλά και μόνο αποτελεί τον σαρκασμό μας, απέναντι σε μια  θεατρινίστικη και υπερφίαλη εκδήλωση, ενός δήθεν αντιρατσιστικού και αντιφυλετικού παραληρήματος.
Ακόμη ένας λόγος  να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι σ’ αυτό τον Τόπο η γελοιότητα επικρατεί της σοβαρότητας και ότι το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, καταδυναστεύεται από τον σκοταδισμό των ηλιθίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :