Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΨΙΜΗ ΥΜΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΛΑΡΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

patoulidou 
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 
Όπως έχει εκφυλιστεί και χαλκευτεί ο όρος δημοκρατία στην Ελλάδα των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, τελικά ερμηνεύεται ως η αποδοχή μίας συγκεκριμένης θεώρησης και θέσης που κάθε αμφισβήτηση αυτής, άμεσα χαρακτηρίζεται ως φασισμός και ναζισμός.
Όπως έχει εκφυλιστεί και χαλκευτεί ο όρος πολυφωνία στην Ελλάδα της αστικής δημοκρατίας, τελικά ερμηνεύεται ως η ακριβής  επανάληψη της κατευθυνόμενης αναληθούς πληροφόρησης, που κάθε παρέκκλιση αυτής, άμεσα χαρακτηρίζεται ως υιοθέτηση ακραίων θέσεων πολέμιων της συνταγματικής ομαλότητας
.
Έτσι λοιπόν και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κύριος Μάρκος Μπόλαρης, μέσω ενός «δημοκρατικού» παραληρήματος, χαρακτήρισε την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη  Θεσσαλονίκης κυρία Βούλα Πατουλίδου, ως «όψιμη υμνήτρια της χρυσής αυγής και του νεοναζισμού».
Αφορμή για τον χαρακτηρισμό του αυτόν, ήταν οι προ καιρού δηλώσεις της στην εκπομπή του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου στην οποία η κυρία Πατουλίδου, ευθαρσώς τάχθηκε με το δίκαιο της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα στην παρατήρηση του κυρίου Βέλιου,  “Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η Χρυσή Αυγή είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα”, σχολίασε:
“Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη”.
Αυτές οι δηλώσεις λοιπόν ήταν αρκετές για να ξεσπαθώσει ο πολύς κύριος Μπόλαρης, ως υπέρμαχος της «δημοκρατίας», αλλά και ως γνήσιος υποστηρικτής της διαλεκτικής φαιδρότητας.
Διότι η κυρία Πατουλίδου, δεν δήλωσε κάπου, ή με κάποιο τρόπο υμνήτρια του Εθνικοσοσιαλισμού, απλά και μόνο ως ελεύθερο πνεύμα ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης ή ιδεολογικής θεώρησης καταδίκασε, όπως δεκάδες άλλοι επώνυμοι Έλληνες, νομικοί, συνταγματολόγοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί που ανήκουν σε διαφόρους πολιτικούς χώρους, την αποδεδειγμένη πλέον κατόπιν των δηλώσεων Μπαλτάκου, σκευωρία και τον προσχεδιασμένο, από το άθλιο πολιτικό σύστημα διωγμό, εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτό όμως σύμφωνα με την απολυταρχική και δικτατορική λογική του κυρίου Μπόλαρη ήταν αρκετό για να την χαρακτηρίσει ως υμνήτρια του ναζισμού, μια λογική η οποία σε γενικευμένη πλέον μορφή προβάλλεται και επιβάλλεται σε όλη την Ελληνική κοινωνία, καταδικάζοντας και συκοφαντώντας κάθε αμφισβήτηση της καθεστωτικής προπαγάνδας.  
Ας γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί που προσπαθούν με αφορισμούς και κατηγορίες να στηρίξουν και να διαιωνίσουν την ήδη κατακερματισμένη σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ότι ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει πλέον πολύ καλά από ποιους κυβερνάται, όπως επίσης τι πραγματικά συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια και πολύ σύντομα θα τους απαντήσει δια της ψήφου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :