Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ

michela
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Εξεμάνη ο κύριος Τσίπρας όταν πληροφορήθηκε, ότι το αίτημά του για συζήτηση στην Βουλή προ ημερησίας διατάξεως για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου θα διεξαχθή μετά τις ευρωεκλογές.
Και είναι απόλυτα φυσιολογικό, να έρθει εκτός εαυτού, γιατί σε αυτή την συζήτηση σχεδίαζε και στήριζε μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας.
Και ας μην αναθαρρήσει κάποιος, θεωρώντας ότι ο αγαπητός Αλέξης ήθελε βάσει αυτών των αποκαλύψεων να καταγγείλει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά για εκτροπή του πολιτεύματος, για παράβαση του συντάγματος, για παρεμβολή στο έργο της δικαιοσύνης και για κατάλυση των δημοκρατικών αρχών. Ούτε να θεωρηθεί ότι επιθυμούσε να κατηγορήσει την κυβέρνηση, ότι χρησιμοποιεί άθλιες μεθόδους και στημένες για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας σκευωρίες, εις βάρος ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Ο άνθρωπος απλά, μέσα στην φιλαυτία και στην υπεροπτική ηλιθιότητα που τον ταλανίζει, επρόκειτο να αντιπαρέλθει εντελώς, όλα τα ανωτέρω εγκλήματα, που είναι  άκρως σημαντικά και καθοριστικά για την περαιτέρω ομαλή πορεία της Χώρας και απλά να καταγγείλει μυθοπλασίες που αφορούν την σχέση του τέως Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή και κατ επέκταση την ύπαρξη ακροδεξιού θύλακα στους κόλπους της κυβέρνησης που σχετίζεται με το Εθνικιστικό Κίνημα. Ναι κύριε Τσίπρα εμείς είμαστε οι αφανείς συνεργάτες της κυβέρνησης Σαμαρά, εμείς τον στηρίζουμε, γι αυτό ο Αρχηγός και πέντε βουλευτές μας  είναι ήδη προφυλακισμένοι και λίαν συντόμως οι εγκάθετες ανακρίτριες θα οδηγήσουν και άλλους στην φυλακή, αφού εσείς και τα ανδρείκελα του κόμματός σας ψηφήσατε υπέρ της άρσης της ασυλίας τους, εξυπηρετώντας απόλυτα την συνέχιση της σκευωρίας που έστησε η ξενόδουλη κυβέρνηση, εις βάρος μας.
Και εδώ παραθέτουμε ένα ρητορικό ερώτημα. Αλήθεια ο αγαπητός Αλέξης θεωρεί εαυτόν τόσο ευφυή και όλους τους άλλους τόσο ηλίθιους για να τους εμπαίζει;
Η ότι η ανεκδιήγητη ηθοποιία του, ως κοινωνικού επαναστάτη πείθει πλέον κανένα;
Αυτός είναι εν τέλει ο αφανής συνεργάτης της κυβέρνησης Σαμαρά ,που επιδεικνύει συγκαταβατικότητα όσον αφορά τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και εκτρέπει την σημασία των αποκαλύψεων Μπαλτάκου από την κυρίαρχη ουσία.
Επίσης αναφέρει ότι για το ζήτημα της δημοκρατίας και για την νεοναζιστική απειλή (πάλι καλά που δεν ανέφερε και για εξωγήινη απειλή, από τον πλανήτη Άρη), είχε ζητήσει έκτακτη συζήτηση στην Βουλή την επομένη της δολοφονίας Φύσσα, η οποία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε.
Μα αγαπητέ και αφελέστατε Αλέξη, ήταν ποτέ δυνατόν να πραγματοποιηθεί, αφού εδώ και μήνες η κυβέρνηση έστηνε την σκευωρία των φαντασιοπληξιών και περίμενε να συμβεί κάτι σοβαρό για να την δέσει. Και το σοβαρό συνέβη. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να σου κάνει το χατίρι για να εκμεταλλευτείς άμεσα το γεγονός πολιτικά και να εκστομίσεις διθυραμβικούς λόγους, ότι και καλά μετά την δική σου παρέμβαση ξεκίνησαν οι διώξεις. Θα άφηνε να δρέψεις εσύ τις δάφνες που τα διάφορα τσιράκια της είχαν κατανείμει δεξιά και αριστερά;
Αλλά μια και έδειξες «ανιδιοτελή ευθιξία» και καταδίκασες την δολοφονία Φύσσα, ζητώντας έκτακτη συζήτηση, γιατί στην περίπτωση με την εν ψυχρώ δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, δεν έπραξες ανάλογα, ζητώντας εκ νέου και πλέον επιτακτικά συζήτηση, καθώς και παραίτηση μελών της κυβέρνησης για ολιγωρία και ανικανότητα;
Όσο το μαχαίρωμα του Παύλου ήταν εγκληματική ενέργεια, τόσο και οι σφαίρες που καρφώθηκαν στον Μανώλη και τον Γιώργο ήταν το ίδιο και το αυτό.
Αλλά για μια ακόμη φορά αναίσχυντα και με αήθεια έδειξε το ψεύδος και την υποκρισία που σε διακατέχει, καθώς και την επιλεκτική δημοκρατία και την κατά περίπτωση πολυφωνία που πρεσβεύεις.
Συνειδητοποίησες λοιπόν τώρα και εσύ, ότι ο πρωθυπουργός και σύσσωμη η κυβέρνηση, περιφρονούν τους πάντες και τα πάντα και πράττουν προς ίδιον συμφέρον καταστρατηγώντας κάθε κανόνα πολιτικής δεοντολογίας;
Όχι δεν αντιλήφτηκες το έγκλημα της πολιτικής εκτροπής που συντελείται, απλά και μόνο θίχθηκες προσωπικά γιατί ο πρωθυπουργός απαξίωσε να σου δώσει σημασία.
Όταν εδώ και δυο περίπου χρόνια οι βουλευτές μας έθεταν ερωτήσεις επί ερωτήσεων στον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ κύριο Δένδια, σχετικά με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες και εκείνος τους χλεύαζε αρνούμενος να απαντήσει, όταν έθεταν ερωτήσεις επί ερωτήσεων για την ανεξέλεγκτη δράση ακροαριστερών τρομοκρατικών ομάδων και για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο και στον Πειραιά, από την έκρηξη των οποίων κινδύνευσαν και αθώοι πολίτες και ο κύριος Δένδιας ήταν απών, κανένας από το άθλιο συνονθύλευμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ δεν εξεμάνη και δεν τον κατήγγειλε για την ακατανόμαστη συμπεριφορά του, απλά και μόνο το διασκεδάζατε.
Τώρα που εισπράττετε και εσείς την αυτή συμπεριφορά νιώσατε οργή.
Τέλος επιτρέψτε μας εμείς οι νεοναζιστές όπως μας αποκαλείτε, να κάνουμε μια επισήμανση σε εσάς τους φιλελεύθερους κοινωνικούς επαναστάτες και δημοκράτες.
Η δημοκρατία, η άμεση δημοκρατία, η πραγματική δημοκρατία δεν κρίνει επιλεκτικά και δεν λειτουργεί κατά περίπτωση. Γιατί τότε δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένα χυδαίο και άθλιο απολυταρχικό καθεστώς Σταλινικού τύπου που καταδυναστεύει και βασανίζει τον Λαό.
Κάτι ανάλογο με αυτό που ήδη ισχύει και ταλανίζει τον Ελληνικό Λαό και που φιλοδοξείτε και εσείς να το συντηρήσετε σε σαφώς χειρότερη μορφή, άμα τη εκλογή σας.
Κούφια η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :