Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο ΕΧΩΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ “ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ”… ΘΕΛΕΙ Η …. ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ;

 Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ο δυστυχής Αλέξης πλέον δεν δέχεται πυρά μόνο από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και από τους ιδεολογικούς του συντρόφους του ΚΚΕ. Αφορμή φυσικά αποτελούν οι κατά καιρούς δηλώσεις του που το περιεχόμενο της μιας αναιρεί αυτό της προηγούμενης.
“Σκυλάκι του καναπέ στην Ευρώπη” τον χαρακτήρισε ο ανεπάγγελτος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
κύριος Κουτσούμπας, με αφορμή τις δηλώσεις του στην προεκλογική συγκέντρωση στον Κεραμεικό. Συγκεκριμένα ο κύριος Κουτσούμπας δήλωσε ότι προβαίνει σε λεονταρισμούς εντός της Χώρας και γίνεται σκυλάκι του καναπέ ενώπιον των Γερμανών. Φυσικά τον χαρακτηρισμό αυτό τον κάναμε πρώτοι εμείς από αυτή την στήλη και τον αναλύσαμε λεπτομερώς προ καιρού. (Λέτε τελικά ο Κουτσούμπας να διαβάζει την ιστοσελίδα μας;)
Εκτός λοιπόν από τα σχόλια που έκανε ο κύριος Τσίπρας όσον αφορά την επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ και τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον της κυβέρνησης Σαμαρά, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο αγαπημένο του θέμα που είναι το Εθνικιστικό Κίνημα.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν επεσήμανε τις φαντασιοπληξίες του μέσω μιας ανακόλουθης επιχειρηματολογίας και μιας συκοφαντικής διαλεκτικής, βάσει των οποίων χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ως παρασκηνιακό συνεργάτη της Νέας δημοκρατίας στενά συνδεδεμένο με τους ακροδεξιούς θύλακες της κυβέρνησης
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κύριος Τσίπρας λησμόνησε ότι μπορεί το κομματικό του ακροατήριο να αποτελείται ως επί το πλείστον από ηλίθιους και από άτομα μειωμένης κριτικής ικανότητας που τρώνε κουτόχορτο, αλλά δεν συμβαίνει το αυτό με τον Ελληνικό Λαό.
Φυσικά το θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο, όταν επισήμανε ότι τραβάμε πιστόλι, όταν ακούμε την λέξη δημοκρατία.
Δυστυχώς όμως οι ιστορικές αλήθειες και τα γεγονότα έρχονται από μόνα τους να τον διαψεύσουν και να τον εξευτελίσουν
Γιατί αυτός ο Τόπος γνωρίζει πολύ καλά με το αίμα του ποιος είναι αυτός που τραβάει πιστόλι βάσει της μαρξιστικής λενινιστικής πρακτικής καταλύοντας την δημοκρατία.
Ανώτερα στελέχη του κόμματος του, όπως ο κύριος Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος είναι αυτά που δήλωσαν υπερασπιστές και αλληλέγγυοι με τον κύριο Γιαννόπουλο, επίσης στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που προλόγισε το βιβλίο του αρχιπιστολά της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα και που δηλώνουν ότι τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που για δεκαετίες βύθισε την Χώρα σ’ ένα οδοιπορικό αίματος θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι γιατί δεν είναι ποινικοί εγκληματίες, αλλά κοινωνικοί επαναστάτες, βουλευτές του κόμματος του όπως ο κύριος Στρατούλης και η κυρία Δούρου είναι αυτοί που δήλωναν φίλοι στο fb με τον ακροαριστερό πιστολά της Πάρου που εκτέλεσε με τέσσερις σφαίρες έναν αυτοκινητιστή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κύριος Καραγιανίδης είναι αυτοί που εμφανίζονται αλληλέγγυοι των καταληψιών ακατοίκητων οικιών που στην συνέχεια μετατρέπονται σε ορμητήρια για την προετοιμασία εμπρηστικού οπλισμού και από τα οποία σε κάθε συλλαλητήριο οι ακροαριστερές συμμορίες εξορμούν για να πυρπολήσουν την Αθήνα.
Φυσικά υπάρχει και σωρεία άλλων αποδείξεων τις οποίες είναι περιττό να αναφέρουμε.
Βλέπουμε λοιπόν πασιφανώς ποιοι είναι αυτοί που λόγω ιδεολογίας και πρακτικής δεν διστάζουν να τραβήξουν πιστόλι και να πλήξουν την δημοκρατία. Είναι πλέον πασίγνωστο και σε πολλές περιπτώσεις περίτρανα αποδεδειγμένο οι στενές σχέσεις και η σκιώδης υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς την ακροαριστερή τρομοκρατία.
Αποτελεί λοιπόν αναισχυντία και θράσος ο αγαπητός Αλέξης να χαρακτηρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές ως “πιστολάδες”.
Αλλά όπως προαναφέραμε αν απευθύνεσαι σε ακροατήριο ηλιθίων, έχεις δικαίωμα να λες ότι θες.
Τελειώνοντας θα του συστήναμε να αφήσει κατά μέρους τους λεονταρισμούς και τις παλικαριές γιατί κάποια στιγμή θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Όταν πολύ σύντομα αποδειχθεί ότι όντως είναι το σκυλάκι καναπέ των Ευρωπαίων, ή όπως ευστόχως χαρακτήρισε η βαρκάρισσα του Βόλγα κυρία Κανέλλη το τσόγλαν boy των διεθνών κύκλων τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :