Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…

wpid-20140618082023
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ… ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΕΥΟΝΤΑΙ) ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ;
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, περίπου 12.0000 ξένοι τζιχαντιστές από συνολικά 50 διαφορετικές χώρες, έχουν εισέλθει στη Συρία από την αρχή της εμφύλιας σύγκρουσης.
Χωρίς να θέλει να δώσει ακριβή εικόνα για τον αριθμό των αμερικανών πολιτών που συνεργάζονται με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, η αμερικάνικη κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν οι αρμόδιες Αρχές, οι αμερικανοί τζιχαντιστές που μετέβησαν στη Συρία δεν ξεπερνούν τους 100.
Περίπου 12.000 ξένοι μαχητές τζιχαντιστές από 50 διαφορετικές χώρες έχουν εισέλθει στη Συρία από την αρχή της εμφύλιας σύγκρουσης εδώ εκεί περισσότερο από τρία χρόνια, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας «μικρός αριθμός αμερικανών», όπως ανακοινώθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

bild42
Την ίδια στιγμή, η αμερικανική κυβέρνηση εκτιμά ότι ο αριθμός των αμερικανών πολιτών που μετέβησαν ή προσπάθησαν να πάνε στη Συρία για να πολεμήσουν είναι περίπου 100 τζιχαντιστές.
«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν περίπου 12.000 μαχητές στη Συρία από τουλάχιστον 50 χώρες συμπεριλαμβανομένων μερικών αμερικανών που επισκέφτηκαν τη Συρία από την αρχή της σύγκρουσης το Μάρτιο του 2011», δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρί Χαρφ. «Δεν μπορούν να είναι όλοι εκεί», είπε η Χάρφ χωρίς να θέλει να δώσει μια ακριβή εικόνα για τον αριθμό των αμερικανών πολιτών που συνεργάζονται μαζί με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΕΙ) ή άλλες υπερ-ριζοσπαστικές ομάδες στη Συρία.
brfzoqociaae0zqirak-9
Η Ουάσιγκτον ωστόσο, δεν εντοπίζει οποιοδήποτε οργανωμένο κίνημα για μια πιθανή αμερικανική τζιχάντ, όπως συμβαίνει στις ευρωπαϊκές χώρες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφράσει δημοσίως στο υψηλότερο επίπεδο τις ανησυχίες τους σχετικά με τους κινδύνους από τους δυτικούς τζιχαντιστές, ειδικά όταν αυτοί θα επιστρέψουν στις χώρες τους.
Καταλάβατε κύριοι της Αριστεράς που θέλετε εσπευσμένα το… “αντιρατσιστικό νομοσχέδιο” ενώ γύρω μας μας κυκλώνει η φωτιά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :