Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

images
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Τελικά η κυβέρνηση σπεύδει να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με την φαιδρή και ιστορικά δοσίλογη αριστερά να χειροκροτεί ενθουσιασμένη.
Πλέον το δικαίωμα σου να διαφέρεις και να το δηλώνεις ευθαρσώς θα ποινικοποιείται και θα βρίσκεσαι υπόλογος απέναντι στους νέους νόμους της Πολιτείας.
Μιας Πολιτείας ανθελληνικής και ξενόδουλης που παραχωρεί το δικαίωμα στον κάθε απρόσκλητο ξενόφερτο, στον κάθε λαθρομετανάστη, στον κάθε παράνομο ή εγκληματία να προφασίζεται οποιαδήποτε στιγμή ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του και τοιουτοτρόπως να εξιλεώνεται και ίσως να απαλλάσσεται για τις πράξεις του.
Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θεωρούμε πως υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, άνθρωποι που έχουν περισσότερες και πλέον εξελιγμένες βιολογικές δυνατότητες από τους υπόλοιπους, άνθρωποι που κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση στην φυλετική κλίμακα βάσει του χρώματος της επιδερμίδας τους.
Αυτό όμως που θεωρούμε και δηλώνουμε ευθαρσώς, είναι ότι υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι που κρίνονται βάσει της πολιτισμικής τους διανόησης, βάσει της συνειδησιακής και συναισθηματικής τους υπεροχής και βάσει των πρακτικών και της πορείας τους μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Γιατί σε καμία απολύτως περίπτωση δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ίσους με αυτούς που σφαγιάζουν αμάχους, θάβουν ζωντανά μικρά παιδιά, θεωρούν τις γυναίκες σκλάβες, επιδίδονται σε παιδεραστία, ζουν μέσα στην ρυπαρότητα καθαρίζοντας τις απεκκρίσεις με τα δάκτυλά τους. Με δίποδα όντα που ακόμη και σε ειρηνικές περιόδους εκδηλώνουν την βαθειά τους περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή, λυντσάροντας υπό τύπο διασκέδασης Σαββατόβραδου με λιθοβολισμό και σκυταλισμό ή καίνε ζωντανούς αφού τους αφήσουν ημιθανείς από άγριο ξυλοδαρμό συντοπίτες τους, που παντρεύτηκαν χωρίς την συναίνεση των οικογενειών τους ή αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ή βιάζοντας και κατόπιν απαγχονίζοντας νεαρά κορίτσια, εκδηλώνοντας τοιουτοτρόπως τον «πολιτισμό», τον «ανθρωπισμό» και την γενικότερη «φιλοσοφία» των κοινωνιών τους.
Όχι με αυτούς, ασχέτως χρώματος επιδερμίδας, αρνούμαστε να είμαστε ίσοι και αυτή την θέση μας, δεν μπορεί να την αναιρέσει όχι ένα, αλλά ούτε εκατό αντιρατσιστικά νομοσχέδια.
Διότι ποίο νομοσχέδιο μπορεί να μας υποχρεώσει να θεωρήσουμε ως ίση και να σεβαστούμε ως προσωπικότητα και ανθρώπινη οντότητα την αλλοδαπή μητέρα που επέτρεψε στο 13χρονο αγόρι της να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, όταν ακόμη και τα ζώα στην Φύση προστατεύουν τα νεογνά τους από τους διάφορους κινδύνους;   
Ας αφήσουμε την αριστερή και δήθεν προοδευτική και ελευθεριακή διανόηση που στην ουσία προβάλει μια γενικευμένη ισοπέδωση των κοινωνικών αξιών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να αιτιολογήσει την κτηνώδη αδιαφορία και ανευθυνότητά της, επικαλούμενη την γνωστή αιτία της ταξικής ανισότητας, ομιλούσα για λανθάνουσα συμπεριφορά που με εναλλακτικούς τρόπους νουθεσίας θα αποκατασταθεί. Ας τους αφήσουμε πιθανά ακόμη να ομιλήσουν για ρατσιστικά κριτήρια που οδήγησαν στην σύλληψη της αλλοδαπής, που υποτίθεται είναι μητέρα.
Και αυτές οι θέσεις μας δεν είναι ρατσισμός ή μίσος, δεν θεωρούμε ότι υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες φυλές, απλά και μόνο είναι αποτροπιασμός και αγανάκτηση που εκδηλώνεται με τον κατ επιλογή κοινωνικό διαχωρισμό μας από δίποδα όντα, που ούτε τα ζώα της Ζούγκλας δεν συμπεριφέρονται όπως αυτά.
Αυτό που έχουμε να δηλώσουμε προς πάντας είναι ότι ως Έλληνες και ως Εθνικιστές δεν θα πάψουμε στιγμή να υπερασπιζόμαστε το αναφαίρετο δικαίωμα μας ως Έθνος και ως Λαός να διαφέρουμε, όπως επίσης να είμαστε υπερήφανοι για την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας.
Αυτό δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Πόσο μάλλον ένα προσχεδιασμένο νομοσχέδιο που απώτερο σκοπό έχει να καταλύσει την Ελληνική κοινωνία μετατρέποντάς την σε πολιτισμικό και πολυφυλετικό μωσαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :