Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η Συριζαία Δούρου παρακούει τον Τσίπρα και δεν θα δώσει θρησκευτικό όρκο

Η Συριζαία Δούρου παρακούει τον Τσίπρα και δεν θα δώσει θρησκευτικό όρκο
Η ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μυστικό, αφού με κάθε ευκαιρία οι βουλευτές του φροντίζουν να επιδεικνύουν την αντιπάθειά τους στις παραδόσεις και τους θεσμούς αυτού του τόπου.
Αυτήν τη φορά, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αρνείται να δώσει θρησκευτικό όρκο παρουσία ιερωμένου, όπως συνηθίζεται στις τελετές ορκωμοσίας, αλλά θα αρκεστεί στον πολιτικό όρκο. Η τελετή θα γίνει σήμερα στο δήμο Άνω Λιοσίων, όπου και η νέα αρχή της Περιφέρειας θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής.
Να θυμίσουμε πως παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας θα είναι και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" με τον επικεφαλής της παράταξης, Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο.

Φυσικά, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επίσκεψη του Τσίπρα στο Άγιο Όρος και την ξαφνική αγάπη που είχε δείξει προς το χριστιανισμό, με σκοπό ασφαλώς να εξασφαλίσει κάποιες ψήφους και από τους πιστούς αυτής της χώρας…
Αλήθεια, θα γνωστοποιήσει ποτέ ξεκάθαρα ο ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του, πέρα από άλλα ζητήματα, αναφορικά με το θρήσκευμα του τόπου μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :