Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Επικεφαλής της Χ.Α. φτύνει στα μούτρα πολιτικούς την ώρα κατάθεσης στεφάνου – Σύλληψη μπροστά στην κάμερα ! (βίντεο-makeleio.gr)

xa

Το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο είναι τραβηγμένο στην Κεφαλλονιά κατά τη διάρκεια των φετινών εκδηλώσεων για την ‘Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στις 21 Μαΐου…
Στο εν λόγω βίντεο που δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά  και μας το έστειλε αναγνώστρια, αποκλειστικά για το makeleio.gr, εικονίζεται ο πρώην επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλλονιά Χριστόφορος Χουρμούζης , την ώρα της κατάθεσης στεφάνου,να βρίζει και να φτύνει τους πολιτικούς επισήμους.
Όπως ο ίδιος φώναζε δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται σε εκδήλωση για τους αγωνιστές της Κεφαλλονιάς: “Αίσχος και ντροπή να το παίζετε πατριώτες”, φώναζε ο Χουρμούζης, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Προφανώς…κανείς από τους παρευρισκόμενους-επισήμους, δεν αισθάνθηκε να αδικείται από το αυθόρμητο ξέσπασμα του Χουρμούζη,ώστε να του  κατάθεσει μήνυση.
Άξιο απορίας είναι πάντως, όπως μας επισημαίνει η αναγνώστρια του makeleio.gr, ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι αστυνομικοί προσέγγισαν τους θεατές και απαίτησαν από αυτούς να σβήσουν τις κάμερες. Γιατί άραγε μήπως επειδή αυτοί που “δέχθηκαν τα πυρά” του Χουρμούζη, να βρήκαν το χαμένο τους φιλότιμο και να αισθάνθηκαν κάποιο είδος τύψεων, για όσα τους καταμαρτυρούσε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :