Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τεντόπανα “Πριμαβέρα”: Οι καλύτεροι διαφημιστές του προιόντος βρίσκονται στο Ναύπλιο: Η πεθερά και η γυναίκα του προδότη(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

familia-kritikou1

Κάποιοι κομματικοί εγκάθετοι της Συγγρού αλλά και κάποιοι λάτρεις της καθωσπρέπει δημοσιογραφίας, προσπαθούν να δημιουργήσουν ψιλοθέμα με τις αναρτήσεις μας για την κακόγουστη γυναίκα του πρωθυπουργού που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αέρα και από όσα μαθαίνουμε ακολουθεί κατά γράμμα, την τακτική της μάνας της, της γνωστής κυρίας Τέτης από το Ναύπλιο, γνωστής ρουσφετομάνας του Αντωνάκη της: Χάρες, κομματικές παρεούλες και μπόλικα ρουσφετάκια πάσης φύσεως.
Η απάντηση μας είναι ότι: Όταν κάποιος αδίστακτος και προδότης σαν τον Σαμαρά, έχει ζήσει στο περιβάλλον του Ναυπλίου ή αλλιώς όταν μια γυναίκα σαν την κυρία Κρητικού έχει άντρα έναν προδότη, μοιραία θα την πληρώσει κι αυτή. Όταν έχουμε “ΠΟΛΕΜΟ” την πληρώνουν και τα γυναικόπαιδα. ΄’Ετσι δεν είναι Αντώνη; Άλλωστε εσύ δεν έκανες ποτέ διακρίσεις. Που είναι ρε λαμόγια που μας κατακρίνετε η ευαισθησία της σεμνής Γιωργίας Κρητικού με την φιλάνθρωπη καρδιά μπροστά στη Σφαγή των μωρών της Γάζας; Που είναι η φιλάνθρωπη ψυχή της συζύγου του προδότη, όταν παιδιά στην Παλαιστίνη δεν έχουν να φάνε και ξεματώνουν από τις βόμβες; Δεν είσαι συμμέτοχος στα ηθικά και πολιτικά εγκλήματα όταν δεν λές μια κουβέντα, βαρώντας προσοχή στη σκιά του προδότη; Όλοι σε αυτή την οικογένεια αλλά και στη κομματική οικογένεια των άφιλων της Συγγρού είναι ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ.
Και πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς.
NAUPLIO_DEXIOSH_KATAMARAN6
Και κάτι ακόμα: Η αισθητική, δείχνει και το ποιον σου ως άνθρωπος. Γύφτος στην εμφάνιση, γύφτος και στη καρδιά.
Γι αυτό όχι υποδείξεις σε μας…
Και πάρτε και μια παλιά διαφήμιση για να δούμε τι είναι αυτό που φοράει μάνα και κόρη. Τέντα ή φόρεμα; Κατά μάνα κατά κόρη κατά γιο και θυγατέρα.
Αρκουδόγυφτοι Σαμαρο-προδότες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :