Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑPASOK
Με την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ (άραγε θα είμαστε… λαϊκιστές αν ρωτήσουμε που τα βρήκε, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ούτε 200 ευρώ «στην πάντα»;) αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Ανθόπουλος από τον ανακριτή όπου απολογήθηκε. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει είναι άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία.
Ο Ανθόπουλος ήταν μεταξύ των 36 πολιτικάντηδων που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη, ενώ η δικογραφία αφορά τη χρηματοδότηση εταιρείας καπνεμπορίου ΟΔΕΤΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ στη Βόρεια Ελλάδα, με «τοκογλυφικό αντάλλαγμα» στον Ανθόπουλο, σύμφωνα με τα ευρήματα του ανακριτή του Πρωτοδικείου της Αθήνας.
Κατά το κατηγορητήριο, το αντάλλαγμα ανερχόταν στο ποσό των 1.750.000 ευρώ, από τα οποία οι 750.000 ευρώ βρέθηκαν σε λογαριασμούς του πρώην βουλευτή-υφυπουργού και της συζύγου του.
Τέτοια, λοιπόν «λουλούδια» μυρωμένα διαθέτει το κόμμα των πιο σφοδρών κατηγόρων της Χρυσής Αυγής, που απαιτούν κι από πάνω ειδικές συνταγματικές ρυθμίσεις και δικαστικές διώξεις των στελεχών της επί… ρατσισμό, με ποινές που προβλέπουν συν τοις άλλοις και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Θαυμάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :