Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΗΡΘΑΝ ΛΕΜΕ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΜΠΡΑ...!!!Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ. Κυριάκος Τόμπρας και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την κ.Πρεβαζάνου πολιτευτή των αναξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής. Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το καταγράψαμε με το φωτογραφικό φακό του aegaio.blogspot.gr.

Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την κ.Πρεβεζάνου χωρίς να προλάβει να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί 
Ο πολιτευτής των αναξαρτήτων ελλήνων της Σάμου δημοσιογράφος κ.Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους .

Αμέσως μετά κάποιος άλλος σύνεδρος που διακρίνεται μάλιστα στη φωτογραφία ήρθε προς το μέρος μας και απαίτησε να σβηστεί εκείνη τη στιγμή η φωτογραφία από τη φωτογραφική μας μηχανή. Όσο δίκιο και εάν είχε ο κ.Τόμπρας το έχασε χάνοντας την ψυχραιμία του χτυπώντας με τόσο επιθετικότητα την πολιτευτή κ.Πρεβαζάνου.


 aegaio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :