Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!Εάν ο Ν. Μιχαλολιάκος κατεβάσει για υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας τον Κασιδιάρη, τότε πιθανώς θα κάνει κίνηση-ματ. 
Αυτή τη στιγμή, η Αθήνα είναι μια απολύτως υποβαθμισμένη πόλη, η οποία μόνον Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δεν θυμίζει. Μάλλον με τριτοκοσμική πόλη μοιάζει. Με πόλη-καμίνι!
Ο δε Καμίνης που οραματίζεται μια Αθήνα που σε κάθε συνοικία της θα έχει κι ένα τζαμί, μόνον ως απειλή φαντάζει. 
Οι λαθροεμτανάστες έχουν πλέον κατακτήσει το κέντρο της Αθήνας έχοντας δημιουργήσει γκέτο σε πολλά σημεία της.
Η πρωτεύουσα έχει καταστεί επικίνδυνη απ'όλες τις απόψεις. 
Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός έχει κινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την αρνητική στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Αθήνας. 
Μόλις πριν από λίγες μέρες ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ Κωσταντίνος Μητσοτάκης σε επίσκεψή του στην Τουρκία δήλωσε ξεκάθαρα (λες και ήταν πρωθυπουργός) ότι το μουσουλμανικό τέμενος θα γίνει οπωσδήποτε στο κέντρο της Αθήνας!!! 
Οι πολιτικοί συνεπώς, νυν και τέως έχουν αποφασίσει για μια ακόμη φορά ερήμην του λαού και σε βάρος του λαού. 
Αυτά όλα τα γνωρίζει και τα βλέπει ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος έχοντας διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Αθήνας, γνωρίζει καλά τα τερτίπια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Ξέρει ότι η λύση Κασιδιάρη για την Αθήνα είναι η καλύτερη δυνατή και όπως φαίνεται θα την προτάξει, για τους εξής λόγους:

1. Ο Η. Κασιδιάρης, τα λέει χύμα, δεν μασάει τα λόγια του, έχει μάθει να λέει πολλά "όχι". 
2. Είναι δημοφιλής, ο περισσότερο δημοφιλής ανάμεσα στα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
3. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός αλλά κατ' ανάγκην μπήκε στην πολιτική, κάτι που τον καθιστά ππερισσότερο προσιτό στον κόσμο. 
4. Είναι νέος και προφανώς έχει όρεξη για δουλειά για να αλλάξει την εικόνα της Αθήνας. 

Ο Ν. Μιχαλολιάκος όμως ξέρει ότι το πολιτικό κλίμα ευνοεί γενικώς το κόμμα του. Κυρίως γιατί: 

1. Ο λαός είναι αηδιασμένος και απογοητευμένος από τα παρόντα πολιτικά σχήματα.
2. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται ως κυμματοθραύστης στις αυθαιρεσίες του σάπιου πολιτικού συστήματος.
3. Το 25% που είχε πάρει η Χρυσή Αυγή στο κέντρο της Αθήνας δείχνει ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο δεδομένου ότι και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών σε βάρος των Ελλήνων έχει αυξηθεί και η λαθρομετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη. 
4. Κυρίως δε, διότι έχει πραγματοποιήσει κινήσεις υπέρ των πολιτών με διανομέςτροφίμων σε Έλληνες.   
4. Ο Αθηναϊκός λαός πιστεύει ότι η μόνη παράταξη που θα άλλαζε την εικόνα της Αθήνας, καθαρίζοντας το κέντρο από τους λαθρομετανάστες, τα ναρκωτικά και θα προσπαθούσε να αποτρέψει τη δημιουργία τεμένους, αυτή είναι η Χρυση Αυγή. 


Διευκρίνηση για να αποφευχθεί κάθε παρανόηση. Το σχόλιο γίνεται με ψυχρούς υπολογισμούς-εκτιμήσεις και όχι με κομματικό φίλτρο. Άλλωστε η εφημερίδα δεν έχει σχέση ούτε με κόμματα ούτε βεβαίως στηρίζει την 'Χρυσή Αυγή".

Δεν υπάρχουν σχόλια :