Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΑΓΑΓΟΝΤΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
Στα «τυφλά» οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ιεραρχών, του μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου και του Συρορθόδοξου μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Γιοχάνα Ιμπραήμ, καθώς δεν υπάρχει κανένα νεότερο, καμία ένδειξη ή συγκεκριμένη πληροφορία για το πού κρατούνται οι δύο ιεράρχες και σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα από την απαγωγή και κανείς από τους εμπλεκόμενους εκκλησιαστικούς φορείς (Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο και Συρο-Ιακωβίτικη Εκκλησία) δεν έχει κατορθώσει να επικοινωνήσει απευθείας με τους απαγωγείς.
Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί βίντεο που αποδίδεται σε πηγή του ΝΑΤΟ και αναρτήθηκε σε ημιεπίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων με τον τίτλο «Οι βάρβαροι γιορτάζουν το Πάσχα απαγάγοντας ορθόδοξους μητροπολίτες».

Σχόλιο Πενταπόσταγμα:
Στο βίντεο φαίνεται  καθαρά ένας ισλαμιστής οπαδός και μέλος της Συριακής "αντιπολίτευσης " να λέει ότι απαγάγουν απίστους (Χριστιανούς) για τον αγώνα που κάνουν εναντίον των απίστων .
Η Συριακή "αντιπολίτευση" έχει κηρύξει διωγμό κατά τον Χριστιανών και οι δικοί μας πολιτικοί μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους τους έχουν αναγνωρίσει δικαιώματα και τους έχουν ανακήρυξή  σε Συριακή αντιπολίτευση.


pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :