Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΜΜΕΝΟΣ!KAMMENOS534
Όταν έγινε ο… (πολιτικός) γάμος Τσίπρα- Καμμένου, τα ΜΜΕ πέρασαν την είδηση ότι η… κακιά πεθερά (ο Λαφαζάνης και το «αριστερό ρεύμα» του συνονθυλεύματος) διαφωνεί. Ωστόσο, σε λίγες ημέρες η… κακιά πεθερά δήλωσε πως δεν είναι κατά του… γάμου, υπό την προϋπόθεση όμως ότι δε θα ακολουθήσει στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τα δεξιά, αλλά στροφή του Καμμενο-κόμματος προς τα αριστερά…
Στην πρωινή εκπομπή του καναλιού ΣΚΑΪ, λοιπόν, εμφανίστηκε –όπως πάντα… φουριόζος- ο… κόκκινος (πλέον) Πάνος, ο οποίος έχοντας κατά νου αυτά που είπε η… κακιά πεθερά-Λαφαζάνης, τον ξεπέρασε σε αριστερισμό.
Έτσι, αρχικά δήλωσε πως «με πολλή χαρά θα συνομιλήσω με τον κ. Τσίπρα όπως και με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, αλλά ο καθένας θα διατηρήσει τις δικές του κόκκινες γραμμές».
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα γεγονότα της Νέας Μανωλάδας (να σημειωθεί πως ο «κόκκινος Πάνος» ήταν ο μόνος πολιτικάντης που μίλησε για ευθύνη της… Χρυσής Αυγής, ούτε οι αριστεροί δεν τόλμησαν να συνδέσουν τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή) και επέμεινε στην αρχική του τοποθέτηση, παρότι ξεφτιλίστηκε διεθνώς: «ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς. Νεοναζιστές πυροβολούν τους εργάτες της φράουλας». Ώπα, και «εργάτες της φράουλας» οι λαθρομετανάστες! Πόσο γρήγορα μαθαίνει τη γλώσσα του αριστερισμού! Να δείτε που στο τέλος ο πρόεδρος Πάνος θα κάνει κολλεγιά μέχρι και με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!
KAMMENOS29
Τέλος, ο… ανεμοδούρας πρόεδρος, αποκάλυψε το… σκοτεινό σχέδιο ντόπιων και ξένων για την… απενοχοποίηση της Χρυσής Αυγής. Ιδού:
«Έκαναν υπουργούς τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής. Αυτούς που πήγαιναν να υποστηρίξουν τον Πλεύρη στο δικαστήριο ή που χαιρετούσαν ναζιστικά. Τους έκανε υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Δεν ήταν με τον Πλεύρη μαζί ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Βορίδης; Δεν ίδρυσε την ΕΠΕΝ και κυνηγούσε τον κόσμο με τσεκούρια; Και τους έκαναν υπουργούς γιατί; Έγιναν υπουργοί για να απενεχοποιηθεί η Χρυσή Αυγή!». Σατανικό, έ; Πως δεν το είχε σκεφτεί κανείς τόσον καιρό; Γειά σου Πάνο με τα ωραία σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :