Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"...!

Την υπόσχεση ότι τον επόμενο χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην εξουσία και η Ελλάδα θα έχει απαλλαγεί από την τρόικα, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημόσια εκδήλωση οργανωμένη από το Βloco de esquerda με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων στην Πορτογαλία.

"Απόψε υποσχόμαστε ότι ενωμένοι θα παλέψουμε τη «δικτατορία της εποχής μας», η οποία δεν είναι εθνική - δεν είναι μια Ditadura Nacional – δεν είναι πολιτική, αλλά είναι ευρωπαϊκή και οικονομική και επιβάλλεται από τις πανίσχυρες αγορές.

Ενωμένοι θα βάλουμε ένα τέλος στη συντηρητική, νεοφιλελεύθερη Νέα Τάξη της οικονομικής εξαθλίωσης, της καταστροφής και της φτώχειας που μας επιβάλλεται στο όνομα της σωτηρίας των χωρών μας. 

Ενωμένοι θα πολεμήσουμε τη λιτότητα και έτσι θα νικήσουμε", τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας στις χώρες του Νότου από την Πορτογαλία. 

"Στα τέλη της δεκαετίας του ΄70, η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ισπανία είχαν γίνει αντικείμενο θαυμασμού ως παραδειγματικές περιπτώσεις μετάβασης από τη δικτατορία στη δημοκρατία. 

Σύντομα οι χώρες μας θα γίνουμε και πάλι παραδείγματα για τη μετάβαση από τη λιτότητα στη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :