Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ επέβαλε σε υποχρεωτική στείρωση εβραίους αιθίοπες!


Ότι υπάρχουν εβραίοι Αιθίοπες είναι πιθανόν σε πολλούς να είναι άγνωστο. Στην πραγματικότητα όμως πριν από αρκετά χρόνια ο ανώτατος εβραίος ραβίνος Ovadia  Josef αναγνώρισε τους Αιθίοπες της φυλής Falasha ως απογόνους της εβραϊκής φυλής Dan και έτσι αποφασίστηκε η μετανάστευση των περίπου 120.000 χιλιάδων ανθρώπων της φυλής αυτής στην χώρα του Ισραήλ. Κατά την διάρκεια αυτής της μετανάστευσης, το τελευταίο κύμα ολοκληρώθηκε το 2004, εφαρμόστηκαν πολύ αμφισβητήσιμες μέθοδοι ιατρικής στις γυναίκες της φυλής αυτής, αφού υπέστησαν χωρίς την θέλησή τους και χωρίς την γνώση τους ορμονικές θεραπείες με το σκεύασμα Depo-Provera  για να καταστούν στείρες.
Τα σκευάσματα δόθηκαν στις γυναίκες κατά την διάρκεια παραμονής τους σε μεταβατικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην πόλη Gondar της Αιθιοπίας. Αυτό διαπιστώθηκε από ισραηλινούς επιστήμονες πρόσφατα, όταν ανακάλυψαν ότι ο δείκτης γεννητικότητας των εβραίων Αιθιόπων τα τελευταία χρόνια μετά την έλευσή τους στο Ισραήλ  ήταν υπερβολικά χαμηλός. Τόσο χαμηλός που τους οδήγησε στην έρευνα και αποκάλυψη των αιτιών της υπογεννητικότητας. Αν τα ανωτέρω κάποιοι κακόπιστοι αριστεροί και ψοφοδεείς δεξιοί τα αξιολογούν ως απίθανα και κακόβουλα, τους πληροφορούμε ότι αποτελούν επιβεβαιωμένη  δημοσιογραφική έρευνα της αριστερών αποκλίσεων ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.
Η ορμονική «θεραπεία» που υπέστησαν οι γυναίκες της μαύρης φυλής Falasha αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ από την αρχή της μετανάστευσής τους επεξεργάστηκε σχέδιο με στόχο τον αφανισμό  αυτής της μαύρης μειονότητας. Οι εβραίοι Αιθίοπες έπρεπε να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Το ότι στην πραγματικότητα είναι Εβραίοι δεν είχε καμία σημασία για το ισραηλινό κράτος. Το μόνο πρόβλημα που είχαν οι Falasha ήταν η μαύρη τους επιδερμίδα. Η «μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής», όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται οι Εβραίοι, εφάρμοσε σε μια φυλή μαύρων ομόδοξων την πλέον στυγνή και απάνθρωπη φαρμακευτική μέθοδο εξολόθρευσης. Αν ο αριθμός της φυλής ήταν μεγάλος αναρωτιόμαστε ποιά  μέθοδο θα χρησιμοποιούσαν;
Το Ισραήλ από τότε που ιδρύθηκε, εδώ και περίπου 65 χρόνια, είναι ένα ρατσιστικό, μεσσιανικό κράτος στο οποίο οι Εβραίοι είναι πολίτες και οι μη-Εβραίοι παρακατιανοί υπήκοοι. Στο Ισραήλ σήμερα είναι σε ισχύ 34 ρατσιστικοί νόμοι οι οποίοι νομιμοποιούν την καταπίεση των μη-Εβραίων. Ας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα. Ο νόμος «Committee Acceptance Law» απαγορεύει σε μη-Εβραίους να αγοράσουν σπίτια ή να ζήσουν σε χωριά-πόλεις κάτω των 400 κατοικιών. Απαγορεύεται σε μη-Εβραίους η κατοχή υδάτινων πόρων και αγορά γης. Απαγορεύεται σε μη-Εβραίους να ζουν στην πόλη Ναζαρέτ. Απαγορεύεται στους Παλαιστινίους που ζουν στο Ισραήλ να διδάσκονται στα σχολεία την ιστορία τους. Απαγορεύεται στους Παλαιστινίους η οικοδόμηση κατοικιών σε γη που τους ανήκει. Αν όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;
Οι της Αριστεράς και της ψοφοδεούς Δεξιάς λοιπόν που απεργάζονται αντιρατσιστικά νομοσχέδια κατ’ εντολή του διεθνούς σιωνισμού και των ΗΠΑ  με στόχο την εξαφάνιση της Φυλής μας, ας ασχοληθούν πρώτα με  την καταπολέμηση του ρατσισμού στις χώρες των εντολέων τους. Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων που κινδυνεύουν να γίνουν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την χώρα. Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να απεργάζεται σχέδια εξαφάνισης της Φυλής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :