Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο...ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ!!!


gap-synedrio-prasinwn-germania
Βρήκε τον τρόπο να...επισκιάσει την επικαιρότητα και ο ενοικιαζόμενος ομιλητής, γυρολόγος και γενικώς τουρίστας Γιώργος Παπανδρέου...Ο δήμιος της Ελλάδας έκανε...σκληρή δήλωση για το λουκέτο στην κρατική τηλεόραση κάνοντας λόγο για παρασκηνιακούς σχεδιασμούς που πλήττουν την δημοκρατία... Τολμάει να μιλκάει για δημοκρατία και ο εφιαλτης της Ελλάδας ο Τζέφρυ!!! Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ- όπως πάντα τουρίστας- το γραφείο του Τζέφρυ και κρατήστε την κοιλιά σας απο τα γέλια...
«Σήμερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την διακοπή λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Η αλήθεια είναι, ότι η ΕΡΤ, έπρεπε να σχεδιαστεί εκ νέου προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης και τις απαιτήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών και προσθέτως, στις ανάγκες της χώρας και την προβολή της διεθνώς.
Αυτό όμως, απαιτεί σχέδιο και βεβαίως, την αλήθεια προς την Ελληνική κοινωνία και σεβασμό προς τους εργαζόμενους.
Η κυβέρνηση με τη σημερινή της απόφαση, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, την υποκρισία και την ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύτηκε η Νέα Δημοκρατία.
Όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ -που παρέλαβε την ΕΡΤ ελλειμματική και την κατέστησε άμεσα πλεονασματική-, επιχείρησε τολμηρές τομές στην ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία και ο σημερινός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αντέδρασαν με πύρινες δηλώσεις.
Αντί να συμβάλλουν, όπως είχαν χρέος, στην ουσιαστική αλλαγή της ΕΡΤ, υπονόμευσαν την όλη προσπάθεια.
Σήμερα, αντί να ζητούν συγνώμη για την στάση τους και την υποκρισία τους, μιλούν χωρίς αιδώ, για βούληση και τόλμη.
Και βεβαίως, φτάνουν στο σημείο να σπηλώνουν αδιακρίτως συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
Τότε, δεν θέλησαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια, σήμερα, οδηγούν την ΕΡΤ σε κλείσιμο.
Η χώρα χρειάζεται Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία, που να υπηρετεί χωρίς σκοπιμότητες το δημόσιο συμφέρον, να λειτουργεί δημοκρατικά και παράλληλα, να αναδεικνύει την σημασία των δημοκρατικών διαδικασιών, με σεβασμό στους κανόνες της ουσιαστικής ενημέρωσης και της δεοντολογίας, λαμβάνοντας υπόψη τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα για το σύνολο της κοινωνίας, όπως και τις ανάγκες του απόδημου Ελληνισμού αλλά και των ακριτικών περιοχών της χώρας.
Η διασφάλιση αυτής της αποστολής, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δρομολογείται με σχεδιασμούς παρασκηνίου, με στόχους μικροπολιτικούς και βεβαίως, με ενέργειες που επιφέρουν πλήγμα στη Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :