Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Πολιτικά ανορθόδοξοι αλλά κοινωνικά πλήρως αποδεκτοί.

Ανορθόδοξοι σε έναν “πολιτικά ορθό” κόσμο
 
 
 Σαράντα χρόνια μεταπολίτευση. Σαράντα χρόνια σε ένα «πολιτικά ορθό, δημοκρατικό» σύστημα. Σαράντα χρόνια μίζας, διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, ψηφοθηρικής συναλλαγής κ.α. όμορφα κομματικά επακόλουθα...
 
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μια δύναμη που μετρούσε ήδη τρεις δεκαετίες πολιτικής δράσης, αρχίζει να αναστατώνει αυτό το “αγγελικά πλασμένο” πολιτικό σύστημα.
 
Τα στελέχη του κινήματος κινούνται και εκφράζονται όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες. Δίχως ξύλινη γλώσσα και χιλιοειπωμένα τσιτάτα. Πολιτικά ανορθόδοξοι αλλά κοινωνικά πλήρως αποδεκτοί. Οι Έλληνες επιτέλους ακούν Χρυσαυγίτες να λένε αυτά που τόσα χρόνια ήθελαν να πουν οι ίδιοι. 

Οι υπόλοιποι πολιτικοί σαστίζουν. Πρέπει να αλλάξουν κ αυτοί για να μην εξαφανιστούν από το πολιτικό προσκήνιο. Τους είναι δύσκολο όμως, γιατί έτσι έχουν μάθει στα πολιτικά τζάκια που έχουν γαλουχηθεί. 

Δεν είχαν ποτέ επαφή με την κοινωνία, πέρα από τις ψηφοθηρικές συναλλαγές μαζί της. 

Ναι, είναι ανορθόδοξο να μοιράζεις την κομματική επιχορήγηση και τους μισθούς των βουλευτών σου για να δίνεις τρόφιμα σε συμπολίτες σου που έχουν πληγεί από την πολιτική των αντιπάλων σου.
 
Είναι ανορθόδοξο να ανοίγεις γραφεία σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας και αυτά να γεμίζουν από χιλιάδες Έλληνες, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα κλείνουν το ένα γραφείο μετά το άλλο και σε όσα κρατούν ανοιχτά μαζεύονται μια φορά τον μήνα 3-4 κομματόσκυλα.
 
Είναι ανορθόδοξο τα γραφεία αυτά να τα συντηρούν οι φίλοι του κόμματος με το υστέρημά τους, στερώντας στον εαυτό τους κάτι άλλο. Πολλοί είναι οι φίλοι του κινήματος οι οποίοι δεν έχουν χρήματα ούτε να μετακινηθούν προς τα γραφεία και όμως δίνουν 5-10 ευρώ συνδρομή. Άλλοι Συναγωνιστές δεν έχουν οι ίδιοι φαγητό και όμως προτιμούν να έρχονται στις διανομές για να βοηθήσουν και ΟΧΙ για να πάρουν τρόφιμα για το σπίτι τους.
 
Είναι ανορθόδοξο, για εσάς, κάποιος να αφήνει την οικογένεια του Μεγάλη Παρασκευή για να μοιράσει εφημερίδες στα διόδια. Για τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες” όμως αποτελεί καθήκον, όχι προς την Χρυσή Αυγή. Προς τον εαυτό τους και την Πατρίδα τους.
 
Γι’ αυτούς “κύριοι” το πολιτικό σας σύστημα είναι τελειωμένο. Η “πολιτικά ορθή” πρακτική σας ανήκει στο παρελθόν.

Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που σκέφτονται και πράττουν ανάλογα... Δε μας νοιάζει ο πολιτικός καθωσπρεπισμός, μας νοιάζει να σώσουμε την χώρα πριν είναι αργά. 

Δεν επιτρέπουμε να μας εξαπατήσουν ξανά, ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα να εμπορευτούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Να μας ξεπουλήσουν σαν σκυλιά. 

Αρνούμαστε! Αντιστεκόμαστε! Πολεμάμε! 

Υπερασπιζόμαστε τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας από τα κομματικά αρπακτικά! Ο πολιτικός μας πόλεμος θα είναι απηνής, νικηφόρος! 

Για την Ελλάδα, τη ράτσα μας, τα παιδιά μας, το μέλλον τους!

Τώρα πατριώτη, εσύ ας αποφασίσεις, με ποιούς θα πας και ποιούς θ΄αφήσεις…

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :