Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

«Θησαυρός» στα χέρια της αντιτρομοκρατικής το τσαντάκι του Μαζιώτη..Τα κινητά,τα κλειδιά και οι πιστωτικές κάρτες..

Κανείς δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με το τσαντάκι που είχε ο Νίκος Μαζιώτης. Δείτε τι περιείχε εκτός από την πλαστή ταυτότητα.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο έχει στην κατοχή της η αντιτρομοκρατική. Πρόκειται για το τσαντάκι που είχε «περασμένο» στη μέση του ο Νίκος Μαζιώτης.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το περιεχόμενο της μικρής τσάντας μέσης που είχε ο Νίκος Μαζιώτης, όταν έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από τα πυρά των αστυνομικών.

Το kontranews.gr σας παρουσιάζει πρώτο και κατά αποκλειστικότητα όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το τσαντάκι του τρομοκράτη καθώς και λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του.



24 ώρες μετά τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και ενώ οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της γιάφκας και των συνεργών του κανείς δεν έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» το σημαντικότερο στοιχείο που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το περιεχόμενο της μικρής τσάντας, μέσης, του αρχιτρομοκράτη είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι γεγονός ότι το περιεχόμενο της τσάντας θα μπορούσε να «κάψει» ολόκληρη την ομάδα υποστήριξης του Νίκου Μαζιώτη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τρομοκράτης ενώ βρισκόταν αιμόφυρτος πεσμένος στο έδαφος, προσπάθησε πάση θησεία  να ξεφορτωθεί το τσαντάκι που είχε «περασμένο» στη μέση του. Ωστόσο η παρατηρητικότητα ενός ειδικού φρουρού έφερε το συγκεκριμένο αντικείμενο και το «πολύτιμο» περιεχόμενο του στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής.

Ο ειδικός φρουρός μόλις αντιλήφθηκε ότι ο αρχιτρομοκράτης προσπαθούσε να ξεφορτωθεί το τσαντάκι του κατάλαβε πως επρόκειτο για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Έσκυψε και του το «άρπαξε», ενώ στη συνέχεια το παρέδωσε στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής από τα οποία αναμένεται μετά από έρευνες να προκύψουν σημαντικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη τόσο της συντρόφου του Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα όσο και του Χριστόδουλου ξηρού της 17Ν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί, στο τσαντάκι του τρομοκράτη, δεν εντόπισαν μόνο την πλαστή ταυτότητα με την οποία κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να αποκτήσει ακόμα και Ι.Χ. με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μεταξύ των άλλων στην τσάντα του Μαζιώτη βρέθηκε μία αρμαθιά κλειδιά την οποία οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να ταυτοποιήσουν σε ποια ακίνητα αντιστοιχούν, εκτιμώντας ότι σε κάποιο από αυτά θα βρίσκεται η γιάφκα ή οι γιάφκες του 43χρονου.

Όπως αποκαλύπτει κατά αποκλειστικότητα το kontranews.gr ο Μαζιώτης είχε μέσα στην τσάντα του δύο κινητά αλλά και περισσότερες από δέκα πιστωτικές και κάρτες αναλήψεων. Τα συγκεκειμένα στοιχεία που έχουν κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό από την αντιτρομοκρατικής αναμένεται να οδηγήσουν τις αρχές τόσο στα ίχνη των συνεργών του 43χρονου.

Παράλληλα εκτιμάται ότι μία εκτεταμένη έρευνα στα δύο κινητά θα παράσχει σημαντικές πληροφορίες τόσο για τις επαφές που είχε ο μαζιώτης όσο και για το πώς σχεδίαζε να δράσει.

Η εξέταση των πιστωτικών καρτών αναμένεται να ρίξει φως στα σημεία όπου συνήθιζε να κινείται αλλά και σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με τα σχέδια του τρομοκράτη. 


kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :