Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΒΕΓΓΟ (ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! «ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ» Ο ΑΛΕΞΗΣ! ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ… ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ(ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)

alex beggos

ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Βρυξέλλες…..έχει και πάλι στο πρόγραμμα του ο Αλέξης Τσίπρας!!!
Την ώρα που οι τεχνοκράτες των θεσμών «χτενίζουν» γραμμή-γραμμή τη νέα ελληνική πρόταση με φόντο το κρίσιμο Eurogroup, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση κορυφής με τους επικεφαλής των θεσμών Κριστίν Λαγκάρντ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μάριο Ντράγκι.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωη, το ΔΝΤ εγείρει ενστάσεις σχετικά με τις ελληνικές προτάσεις, μιλώντας γιαυπερφορολόγηση και υφεσιακά μέτρα.
«Θρίλερ» στις Βρυξέλλες
Δραματική τροπή λαμβάνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοιχτά, καθώς υπάρχει ένα διπλό πρόβλημα: Οι «θεσμοί» διαφωνούν μεταξύ τους για την ελληνική πρόταση (των μέτρων ύψους 8 δισ. ευρώ), αλλά και όλοι μαζί με την ελληνική κυβέρνηση, από την οποία ζητούν νέες υποχωρήσεις και μερική, τουλάχιστον, αλλαγή του μίγματος της πολιτικής που έχει προτείνει για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού. Όλοι μαζί οι «θεσμοί» επίσης δείχνουν απρόθυμοι να παράσχουν στην Αθήνα μία ισχυρή δέσμευση για τη ρύθμιση του χρέους, κάτι που όμως θεωρείται από την κυβέρνηση αναγκαίος όρος για να αποδεχθεί μία συμφωνία.
Σταθάκης: Θα έχουμε συμφωνία σήμερα
«Έχω την εντύπωση ότι έχουμε συμφωνία μέσα στο χρονοδιάγραμμα που βασίστηκε τη Δευτέρα. Σήμερα θα τελειώσει» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του.«Νομίζω ότι είναι πολύ μικρές οι λεπτομέρειες των διαφορών και δεν αλλάζουν τα δεδομένα» πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης για να τονίσει πως «πετύχαμε την πιο ισορροπημένη συμφωνία υπό τις δεδομένες συνθήκες». Ο υπουργός χαρακτήρισε τα μέτρα «ισορροπημένα» για να υπογραμμίσει πως «οι δανειστές ζητούσαν απευθείας περικοπές συντάξεων και μισθών και καθολική αύξηση ΦΠΑ σε ορισμένες κατηγορίες»

Δεν υπάρχουν σχόλια :