Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις παράνομες πολιτικές διώξεις - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Οι απολογίες για τις πολιτικές διώξεις κατά των Συναγωνιστών βουλευτών θα συνεχιστούν μετά τις εκλογέςόπου τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο ελληνικός λαός θα έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και των επιόρκων.
Οι δηλώσεις των βουλευτών:
Ελένη Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου. 
Δημήτρης Κουκούτσης: Το καθεστώς είναι σε πλήρη
σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας.
Νίκος Κούζηλος: Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει την πολιτική σκευωρία.
Μιχάλης Αρβανίτης: Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενική ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός.
Ηλίας Παναγιώταρος: Το πουλόβερ των σκευωρών έχει αρχίσει να ξηλώνεται!
«Υπάρχουν επίορκοι που θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός ευρωεκλογών», υπογράμμισε σε δηλώσεις του έξω από το Εφετείο, ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Παναγιώταρος. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Μαΐου.
Σε δήλωση του ο Ηλίας Παναγιώταρος μεταξύ άλλων, είπε: «Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται όλοι θα δώσουν λόγο, άλλοι στη δικαιοσύνη και άλλοι στους ψηφοφόρους τους».
Αναφερόμενος στο βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, ανέφερε πως θα έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις. «Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι να ελέγχουν τον εαυτό τους» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :