Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ απειλεί: Ψηφίστε με γιατί θα… φύγω από την κυβέρνηση

Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ απειλεί: Ψηφίστε με γιατί θα… φύγω από την κυβέρνηση
Στο προεκλογικό σκηνικό ο καθείς, κατά παράδοση, θέτει τα διλήμματα του ενώπιον του Ελληνικού Λαού, ελπίζοντας ότι οι πολίτες θα λάβουν υπόψη αυτό το δίλημμα. Έτσι έχουμε τις φαιδρότητες ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ώστε να πολωθεί προς τέρψη τους το κλίμα. Όμως εσχάτως είχαμε και την ύστατη φαιδρότητα να θέτει διλήμματα ο Βενιζέλος.
Ο αρχικαρεκλάρχης ενός «πεθαμένου» πολιτικά κόμματος, που καταλήστευσε τους Έλληνες και έκανε την μίζα, την ρεμούλα, την κλεψιά και την απατεωνιά πολιτική σταθερά του τόπου, νομίζει ότι μπορεί να θέτει διλήμματα ενώπιον των Ελλήνων.

Σε συνέντευξη του λοιπόν στο κανάλι του Μπόμπολα, ο Βενιζέλος είπε ότι «αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από 10% θα καταστραφεί η χώρα».
Είναι πρωτίστως αστείο το ότι ο Βενιζέλος αναμένει να πάρει κάτι παραπάνω από 4%. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και οι δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν στο 4,2% είναι ψεύτικες και παραπλανητικές, αφού είναι πολύ πιο κάτω στην πραγματικότητα. Το δεύτερο αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι όλοι οι Έλληνες θέλουν την αποχώρηση της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ από την διακυβέρνηση της χώρας.
Συνεπώς ας περιμένει ο Βενιζέλος να δει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Ας θέσει τα διλήμματα του να δούμε «τι ψάρια θα πιάσει». Όταν θα ανοίξουν οι κάλπες και η «Ελιά» βρεθεί κάτω από το όριο εκλογής ευρωβουλευτή, τότε θα αρχίσουν τα πολύ σοβαρά προβλήματα για τον Βενιζέλο και την συμμορία που διευθύνει.
Θα αρχίσουν τα «αλληλομαχαιρώματα», των οποίων η έκταση θα κάνει τα επεισόδια μεταξύ ΓΑΠ – Βενιζέλου να μοιάζουν με παιδιαρίσματα. Ας προστρέξει λοιπόν να προλάβει καταστάσεις πριν τα πράγματα γίνουν ανεξέλεγκτα τα πράγματα.
Πριν ανοίξουν στόματα και αρχίζουν να βγαίνουν αλήθειες που τόσο καιρό παραμένουν στα συρτάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :