Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: “ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ”

ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.................



xrysovalantis-alexopoulos-xrysh-augh-photo



Αυτοκριτική έκανε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που αποχώρησε πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή, μιλώντας στη Βουλή για την αίτηση άρσης
της ασυλίας του. Υποστήριξε ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή προέβη σε παράνομες ενέργειες.
Χρ. Αλεξόπουλος: Άργησα να αποστασιοποιηθώ
Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια πρώτος πήρε τον λόγο ο κ. Αλεξόπουλος ο οποίος έκανε αυτοκριτική, παραδεχόμενος ότι άργησε να αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή, η οποία, όπως είπε, προέβη σε παράνομες ενέργειες.

Ισχυρίσθηκε πως όταν έγινε η δολοφονία Φύσσα είχε αρχίσει να αποστασιοποιείται, ενώ για το βίντεο της συζήτησης Μπαλτάκου – Κασιδιάρη τόνισε πως «αποδεικνύει ότι υπήρχε κρυφή ατζέντα από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής που αποσιωπούσε από τα μέλη και τους βουλευτές της».
Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σήκωσαν τα χέρια τους κρατώντας χαρτονομίσματα, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «άριστα Αλεξόπουλε».
Όσον αφορά την εμπλοκή του στην δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή ο κ. Αλεξόπουλος είπε ότι ήταν εγγεγραμμένος υποστηρικτής, όχι μέλος του κόμματος και ότι δεν υπάρχουν πράξεις ή λόγοι του που να τον συνδέουν με τις κατηγορίες.
Τέλος, υποστήριξε ότι δεν είχε δυνατότητα να παρέμβει όταν έβλεπε παράνομες ενέργειες, ενώ υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή μετατράπηκε από κατήγορος του συστήματος σε κατηγορούμενη για εγκληματικές ενέργειες».
                     ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ............

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :