Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ένοπλοι παρακρατικοί επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στους υποψήφιους της “Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο” - Καμία σύλληψη

Ένοπλοι παρακρατικοί επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στους υποψήφιους της “Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο” -  Καμία σύλληψη
Ένοπλη και καλά οργανωμένη ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με ρόπαλα και άλλα δολοφονικά αντικείμενα στον υποψήφιο περιφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για την Ήπειρο" Κωνσταντίνο Αναγνώστου και σε άλλους υποψηφίους.
Η ομάδα των παρακρατικών ακολούθησε τους υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής από το δημαρχείο της πόλης των Ιωαννίνων όπου κατέθεσαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.
Παρά την αστυνομική δύναμη που ήταν στην περιοχή, οι παρακρατικοί που λειτουργούν υπό την ανοχή του Δένδια δεν δίστασαν να επιτεθούν μέρα μεσημέρι στους συναγωνιστές που έδιναν συνέντευξη στα τοπικά μέσα σε παρακείμενη καφετέρια.

Οι ομάδες των αριστεριστών φορώντας κράνη και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο κατάστημα την ώρα που ήταν κατάμεστο και ξυλοκόπησαν ακόμα και τους θαμώνες που βρίσκονταν στον χώρο. Μόλις ολοκλήρωσαν την δολοφονική τους απόπειρα, τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν αμέτοχες χωρίς να κάνουν καμία σύλληψη και προσαγωγή.
Αυτή τη στιγμή οι συναγωνιστές έχουν σπεύσει στο αστυνομικό τμήμα όπου πραγματοποιούνται οι πρώτες μηνύσεις παρουσία δικηγόρων του Κινήματος. Οι άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτους δεν τρομάζουν τους Εθνικιστές.
Ο πολιτικός μας Αγώνας θα είναι ακόμα πιο έντονος και η εκλογική μάχη τις 18 και 25 Μαΐου θα είναι Νικηφόρα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :