Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

dendias-5-60
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Κύριε Δένδια, ειλικρινά όσο και να φαίνεται απίστευτο και οξύμωρο, είναι η πρώτη και ίσως μοναδική φορά που θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί σας, όσον αφορά μέρος της δήλωσής σας για την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ περί τρομοκρατίας. Σχολιάζετε λοιπόν ότι  «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια εντελώς άλλη άποψη για το θέμα από τον πρωθυπουργό, από την κυβέρνηση και από εμένα. Προφανώς έχει την εντύπωση ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα τρομοκρατίας και ότι δεν είναι τρομοκράτες αυτοί που βάζουν από εδώ και από εκεί βόμβες και σκοτώνουν τον κόσμο».
Ακριβώς έτσι είναι. Εδώ μιλάμε καθαρά για μια διαφορετική
άποψη η οποία δεν πρέπει να σας εκπλήσσει, ή να σας θορυβεί, γιατί η ίδια η Μαρξιστική Λενινιστική  θεωρία και πρακτική προβλέπει και προβάλει το αντάρτικο πόλεων ως ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο, εν παραλλήλω με την «αφύπνιση» των μαζών, θα οδηγήσει στην δικτατορία του προλεταριάτου.
Επομένως για τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα για κάποιες σκληροπυρηνικές συνιστώσες τους, σαφώς και δεν υπάρχουν τρομοκράτες στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν αδίστακτα κτήνη που τραβούν την σκανδάλη δολοφονώντας αθώους ανθρώπους με κριτήριο την κοινωνική τους θέση, ή την ιδεολογική τους ταυτότητα, δεν υπάρχουν θρασύδειλα υποκείμενα που τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς, αδιαφορώντας για την ζωή διερχόμενων πολιτών ή περίοικων, δεν υπάρχουν ληστές τραπεζών, αλλά «κοινωνικοί επαναστάτες». Τοιουτοτρόπως οι εγκληματίες τρομοκράτες μετονομάζονται σε ιδεολόγους ακτιβιστές και οι εγκληματικές πράξεις της δολοφονίας, της ληστείας και της τοποθέτησης βομβών, μετονομάζονται σε έμπρακτη κριτική.
Ομοίως και οι ελεεινές συμμορίες που σε κάθε συλλαλητήριο πυρπολούν και σπάνε καταστρέφοντας δημόσια και ιδιωτική περιουσία, που επιτίθενται σε αμέριμνους περαστικούς με κριτήριο το χρώμα των ενδυμάτων και το μήκος της κώμης τους, δεν θεωρούνται αληταριό του αίσχιστου είδους, αλλά εκφραστές της λαϊκής αντίδρασης εναντίον ενός ανηλεούς κερδοσκοπικού συστήματος που εκμεταλλεύεται επιβάλλοντας έμμισθη δουλεία. Ασχέτως και αν όλοι τους είναι άεργοι, όχι άνεργοι.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν οι ανωτέρω μέθοδοι του καλάσνικωφ, του πιστολιού, της βόμβας και της μολότωφ, είναι απαραίτητες και απόλυτα αποδεκτές αριστερίστικες πρακτικές, ακόμη και αν υπάρξουν αθώα θύματα. Άλλωστε όπως δηλώνουν οι ακροαριστεροί τρομοκράτες, στον πόλεμο της πάλης των τάξεων, δεν υπάρχουν άμαχοι.
Γι αυτό άλλωστε και οι δηλώσεις τους για μη ύπαρξη τρομοκρατίας, γι αυτό και οι προτροπές τους για αποφυλάκιση των εγκληματιών της 17Ν (όσων δεν αποφυλακίζει δια της μεθόδου της αδείας το αστικό καθεστώς) γι αυτό και προλογίζουν και προβάλλουν βιβλία «πιστολάδων», όπως αυτό του Κουφοντίνα.
Εσείς όμως κύριε υπουργέ τι κάνατε και τι κάνετε γι αυτό; Για τους ισχυρούς εκρηκτικούς μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο και στον Πειραιά, για τον εμπρησμό των γραφείων μας στον Βύρωνα, για την αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας στο Ν. Ηράκλειο, για τις πρόσφατες επιθέσεις τρομοκρατών κουκουλοφόρων σε χώρους προεκλογικών συγκεντρώσεων του Εθνικιστικού Κινήματος και σε γραφεία, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν γυναίκες και παιδιά, για την εδώ και πολλούς μήνες παρεμπόδιση,  με απειλές και τραμπουκισμούς μέσω αντισυγκεντρώσεων, της πολιτικής μας έκφρασης και δράσης;
Συγκεντρώνατε «αδιάσειστα στοιχεία» και «έγκυρες μαρτυρίες» υποθέσεων που αφορούσαν την «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να δώσετε εντολή στον κύριο Βουρλιώτη για την σύνταξη πορίσματος βάσει του οποίου θα ξεκινούσε ο διωγμός, εις βάρος του Κινήματός μας.
Μπορείτε αγαπητέ κύριε υπουργέ να συνειδητοποιήσετε ότι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, εδώ και δυο χρόνια πλήττεται από την ακροαριστερή και την υποκινούμενη κρατική τρομοκρατία;
Εν τέλει μήπως το πρώτο εξυπηρετεί το δεύτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :