Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΛΑΜΟΓΙΑ - ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ..... ΔΙΠΛΟ!!!!! ..... ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!!


 ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ''ΙΟΝΙΟ'''' ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!
ΟΙ ΑΛΛΩΤΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΜΜΕ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
 ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΣΣΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!
ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΔΥΣΛΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ?
Ο ΠΑΡΙΣΗΣ, Ο ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ, Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, Ο ΦΟΡΤΕΣ, Η ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ?
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΡΤΑΔΕΛΛΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ?
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ!






 ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΥ..... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ? Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ........

ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ?
ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ, ΕΠΩΝΗΜΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΕΞΗ........

ΔΕΝΔΙΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ?
ΑΝΤΕ ΒΡΕ....... 
ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ!!
ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ............
ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.........ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ.....
 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! 
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ?
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ? ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!




ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΕΙΧΤΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΠΙΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΩΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΠΡΟ-ΠΟ!
 ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ? 

5438093_orig

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Νικόλαος Λεμοντζής έδωσε συνέντευξη, σήμερα Τετάρτη 14 Μαϊου και ώρα 14.30′ στον τηλεοπτικό σταθμό Start Channel.
Στην συνέντευξη  ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κατακεραύνωσε το χθεσινοβραδινό προεκλογικό debate-φιάσκο για την Περιφέρεια όπου οι διοργανωτές επεδίωξαν να απαξιώσουν τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο δια του αποκλεισμού, ωσάν να επρόκειτο για κάποιον ανύπαρκτο συνδυασμό για τις “δημοκρατικές ευαισθησίες” του τηλεοπτικού πάνελ τους.
Ο συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής, παρα την προσπάθεια αποσιώπησης του γεγονότος απο τους δημοσιογράφους του σταθμού, αναφέρθηκε επίσης στην έγγραφη διαμαρτυρία την οποία απέστειλε στους συνδιοργανωτές του διακαναλικού debate-φιάσκου και κοινοποίησε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προς επιβολή των προβλεπομένων απο το νόμο κυρώσεων.
Η Ελληνική Αύγη, η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών και η κάθοδος της στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι δυνατόν να ανακοπούν απο κανέναν. Κάθε προσπάθεια φίμωσης είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αφού ολόκληρη η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων γνωρίζει την κάθοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ καθώς οι συναγωνιστές μας προέρχονται μέσα απο τις λαϊκές τάξεις και δεν περιμένουν να προβληθούν από τους αργυρώνητους διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Οι συναγωνιστές μας, με τα πενιχρά μέσα
που διαθέτουν, δίνουν την μάχη τους απ’ άκρη σ’άκρη της Ελληνικής επικράτειας, κοιτούν στα μάτια τους συμπολίτες τους διότι και οι ίδιοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στο μικρό χρονικό διάστημα που του δόθηκε στην εν λόγω συνέντευξη , αναφέρθηκε συνοπτικά στους βασικούς άξονες πολιτικής του συνδυασμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Ιόνιο, όπως η τουριστική ανάπτυξη μέσω ποιοτικού τουρισμού, μακριά απο τουριστικούς πράκτορες “νταβατζήδες” και τα All inclusive (όλα πακέτο) μεγαλοξενοδοχεία, την καθιέρωση των Επτανήσων ως τουριστικό προορισµό 4 εποχών αλλά και την εναρμόνιση του ΦΠΑ με το Αιγαίο. Αναφέρθηκε επίσης στην καταπολέμηση της ανεργίας μέσα απο στοχευμένες παρεμβάσεις και την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής που αποτελεί το θεμέλιο λίθο για Εθνική αυτάρκεια, Εθνική αυτονομία κατα συνέπεια Εθνική Ανεξαρτησία.
11.52 ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ......ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΟΛΑ Τ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ... ΧΑΧΑ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΑΣ! 
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :