Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ! ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ''ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΣ'' ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ'' ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ.... ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ''ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΑΣ'' ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ''
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΑΝ ''ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ'' ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ'' ΜΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!
ΣΕ ΜΙΑ ''ΕΚΤΑΚΤΗ'' ΕΚΔΟΣΗ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ''ΑΝΝΟΥΛΑΣ'' ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ'' ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ'' ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ''ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ'' ΤΙ ...ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.......
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ''ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΗ''! 
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ''ΠΑΡΟΥΜΕ'' ΤΩΡΑ....ΠΟΤΕ?
ΑΝΑΡΤΗΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ'' ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!


«Η Άννα μας δεν έφυγε ποτέ…»

By  on May 19, 2014

DSC02212
Βουβός πόνος. Θλίψη και οδύνη για το «χρυσό» κορίτσι της Κεφαλονιάς. Η Αννα Πολλάτου δεν είναι πια μαζί μας. Η Αννα, η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, η Αννα η Σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, η Άννα η αδερφή και κόρη η Αννα η Κεφαλλονίτισα και Ελληνίδα έφυγε για το πιο μακρινό ταξίδι. Μαζί της πήρε τα στεφάνια της ρυθμικής που τίμησε με τα ελληνικά χρώματα, φέρνοντας τεράστιες διακρίσεις στη χώρα μας. Μαζί της πήρε, όμως, και την αγάπη των χιλιάδων συμπατριωτών της που κατέκλυσαν το απόγευμα της Δευτέρας τον Μητροπολιτική Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι για να της πουν το τελευταίο «αντίο». Την ώρα που οι ριπές των όπλων συντάραζαν τον συννεφιασμένο ουρανό σε ένδειξη φόρου τιμής, η μεγάλη αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε από το Νοσοκομείο του Αργοστολίου κατέληξε στο Δημοτικό Θέατρο, όπου το άγημα της πολεμικής αεροπορίας και η φιλαρμονική της Σάμης συνόδευσαν το σημαιοστολισμένο φέρετρο μέχρι την Μητρόπολη. Στην πρώτη γραμμή, ήταν τα μετάλλια που κατέκτησε στην πλούσια καριέρα της και ακολουθούσαν οι συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και φυσικά οι συναθλήτριες της από την Εθνική Ανσαμπλ. Στα πρόσωπα όλων αποτυπώνονταν λέξεις, όπως “γιατί;” και “κρίμα”. Τι λόγια μπορείς να βρεις για να δώσεις παρηγοριά στους δικούς της ανθρώπους; Ο σπαραγμός έπνιγε όλους όσους θέλησαν να την αποχαιρετίσουν με έναν τελευταίο επικήδειο λόγο. “Καλό ταξίδι, Αννούλα μας, καλό ταξίδι φιλενάδα μας” ήταν τα σπαρακτικά λόγια μιας συναθλήτριας της ενώ μετά βίας έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα και του Δημάρχου, Αλέξανδρου Παρίση. “Η Άννα μας δεν έφυγε. Η Άννα μας θα μείνει για πάντα κοντά μας” ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής. Ανάμεσα στα δεκάδες στέφανα που κατέθεσαν στη μνήμη της από όλη την Ελλάδα, ξεχωρίσαμε εκείνο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού, Μιχάλη Κωσταράκου αλλά και πολλά ακόμα από φίλους και συλλόγους. Επιθυμία της οικογένειας της, πάντως, είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου.
Ρεπορτάζ Μιχάλης Ανδρεαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :