Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Εθνικισμός: Νέα Πολιτική για την Ελλάδα του Αύριο

Εθνικισμός: Νέα Πολιτική για την Ελλάδα του Αύριο
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Στις εκλογές του 2012 η Χρυσή Αυγή έγινε το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα που τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της Μεταπολίτευσης. Μπήκε στη Βουλή και με το 7% της εκλογικής δύναμης τράβηξε το παραβάν της υποκρισίας και αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της κυβερνήσεως των μνημονίων. Στις επόμενες εκλογές, η Χρυσή Αυγή πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την ίδια και για τον ελληνικό λαό.
Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ένα ισχυρό πλεονέκτημα που της προσφέρει αυτή η πρώτη θητεία της στο Κοινοβούλιο. Απέδειξε με τον πλέον καθαρό τρόπο και με την αυτοθυσία του Αρχηγού και των βουλευτών της, ότι η επιλογή είναι ή Χρυσή Αυγή ή όλοι οι άλλοι που είναι ίδιοι. Σοσιαλιστές, Καπιταλιστές, Φιλελεύθεροι, Αριστεροί και Ακροδεξιοί είτε συγκυβερνούν είτε έχουν συγκυβερνήσει υπηρετώντας τις πολιτικές και τα συμφέροντα των ξένων, των τοκογλύφων και των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών.
Αλλά και όσοι δεν συγκυβέρνησαν, με ελάχιστες ατομικές εξαιρέσεις, συμπλέουν με την κυβέρνηση που υποτίθενται ότι αντιπολιτεύονται στην μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που γνώρισε ο τόπος. Δεν διαμαρτύρονται, δεν καταψηφίζουν, δεν ενοχλούνται από τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης και την κατάλυση του Πολιτεύματος. Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες περιφρόνησαν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και την αντιπολιτευτική υποκρισία και στις εκλογές του Μαϊου του 2014 η ψήφος διαμαρτυρίας έγινε ψήφος επιλογής και ανέβηκε στο 10%, παρά τα εκλογικά μαγειρέματα.

Η διαμαρτυρία είναι ένα ισχυρό κίνητρο. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που δεν είναι απότοκος των ΜΜΕ, των μηντιακών και άλλων συμφερόντων, δεν αποτελείται από υλικά κατεδαφίσεως των αστικών κομμάτων. Είναι επομένως το μοναδικό πολιτικό κόμμα που μπορεί να μεταφέρει γνήσια και καθαρά την φωνή των Ελλήνων που πλήττονται από τις πολιτικές του Σαμαρά και του Βενιζέλου, των κύριων υπαίτιων της ελληνικής χρεωκοπίας και με το ανθρώπινο δυναμικό που αποδεδειγμένα διαθέτει και η ίδια και η Πατρίδα μας να την μετουσιώσει σε πράξη.
Η απαίτηση για την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατούμενων είναι ένα άλλο ισχυρό κίνητρο. Παρά την κυβερνητική και αντιεθνικιστική προπαγάνδα, οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι τα κίνητρα της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής και των δημοκρατικά εκλεγμένων βουλευτών της, είναι αμιγώς πολιτικά. Οι πολιτικές διώξεις εν καιρώ Δημοκρατίας θα πρέπει να καταγγελθούν στη συνείδηση των πολιτών και στις εκλογές να καταδικαστούν οι σκευωροί.
Πέραν αυτών, η Χρυσή Αυγή έχει να δώσει στον Ελληνικό Λαό μια πρόταση διακυβέρνησης που ταιριάζει στον ελληνικό χαρακτήρα και στον ελληνικό τρόπο ζωής. Ο Εθνικισμός είναι η φυσική τάξη πραγμάτων, είναι η Ελληνική Ιδέα. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Εθνικιστές, ανεξάρτητα από τι ψηφίζουν από συνήθεια ή άγνοια. Πρέπει να μάθουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτοί οι ίδιοι.
Σημείο καμπής για το Εθνικιστικό κίνημα είναι η συμμετοχή. Όχι απαραίτητα στελεχών ή μελών αλλά υποστηρικτών και συνομιλητών. Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έρθει όταν πιστέψει η ίδια και δώσει να το καταλάβουν οι Έλληνες ότι οι Ιδέες της αφορούν τον Ελληνικό λαό και είναι πρακτικές και υλοποιήσημες. Με σημαία τον φυλακισμένο Αρχηγό, τους πολιτικά διωκόμενους Βουλευτές, αλλά και τους δύο δολοφονημένους νέους της Χρυσής Αυγής, οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να δώσουν στον Ελληνικό Λαό την εναλλακτική που περιμένει.
Είναι στο χέρι του μισού εκατομμυρίου Ελλήνων που διάβηκαν τα σύνορο του ραγιαδισμού να φέρει κοντά του και άλλους Έλληνες. Οι συνεχείς προκλήσεις των ασπόνδυλων νεοφιλελεύθερων και πρώην «πατριωτών», των νοσταλγών του Μελιγαλά και του Κατίν, των σε διατεταγμένη υπηρεσία δικαστικών που χρησιμοποιούν το «σκονάκι» ενός υπερασπιστή στυγνών δολοφόνων για να φυλακίσουν εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού Λαού, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της Δικαιοσύνης που αφήνει ελεύθερους καταχραστές δημοσίου χρήματος και πιστολέρο λαθρεργατών, αλλά κρατά προφυλακισμένους ή υπόδικους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προσβλέπουν στο να οδηγήσουν τους Έλληνες στην αυτοδικία, προκειμένου να «νομιμοποιηθούν» στην αυταρχική καταστολή.
Η Χρυσή Αυγή «πουλάει». Ας «πουλήσει» λοιπόν με το θάρρος και τον δυναμισμό, την καθαρότητα και την αμεσότητα που τη διακρίνει, την πραγματική Χρυσή Αυγή. Την Ελλάδα της Αντίστασης, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Εθνικής Αξιοπρέπειας.

Ειρήνη Δημοπούλου - Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια :