Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΑ …ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ! – ΔΕΝ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ… ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Greece EU Frontex

Σχέδιο που θα εξετάζει το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας, ώστε να επενδύσουν, εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών.
«Αν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Μάρδας.
Ερωτηθείς για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης και συγκεκριμένα για το πού θα βρεθούν τα 5 δισ., σημείωσε ότι, «δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φόρους με τη σημερινή μορφή τους. Υπάρχουν διάφορα σενάρια υπό συζήτηση σήμερα εντός της κυβέρνησης».
Σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού, ανέφερε ότι, «μας κατηγόρησαν για πλημμελή φύλαξη των συνόρων της χώρας. Πλέον στην περιοχή βρίσκεται και επιχειρεί το ΝΑΤΟ και βλέπετε και σήμερα πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση.

Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα του Γιάννη Μουζάλα, υπογράμμισε ότι επρόκειτο για μια λεκτική υπερβολή, ξεκαθαρίζοντας ότι, «Μουζάλας δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο».
Η δήλωση του Δημήτρη Μάρδα για τις επενδύσεις από πρόσφυγες, ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις στην αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :