Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Ισλαμοπίθηκοι, μετά το διασυρμό τους από τις Κουρδικές δυνάμεις αποκεφαλίζουν τρεις Κούρδους για αντίποινα!! (βίντεο)

isis-kourdoi-apokefalismoi

Σε αντίποινα για τις αεροπορικές επιθέσεις… που δέχονται μαχητές του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισαν τρεις κρατούμενους Pesmerga. Στο ανατριχιαστικό βίντεο ένας μαχητής του ISIS απειλεί τις δυνάμεις Peshmerga και τον Κούρδο πρόεδρο Masoud Barzani.
Το προπαγανδιστικό βίντεο έρχεται μετά τις μεγάλες απώλειες που υπέστησαν οι τζιχαντιστές βόρεια της Raqqa, με τις κουρδικές δυνάμεις να κερδίζουν έδαφος στην επαρχία Hasakah. Η κουρδική ομάδα “Syrian Democratic Forces”, με την υποστήριξη καταρτισμένων κομάντο και αμερικανικών δυνάμεων, κατέλαβε την πόλη Al-Shaddadi.
Αυτά ενώ οι τζιχαντιστές προσπαθούν να αποτρέψουν περαιτέρω απώλειες στο βόρειο Ιράκ, έχοντας ήδη χάσει εδάφη στο Tikrit, το Kurkut και το Ramadi. Επόμενος μεγάλος στόχος στο Ιράκ για τις κυβερνητικές δυνάμεις και τις παραστρατιωτικές ομάδες σιιτών είναι η ανακατάληψη της Μοσούλης. Τα ερωτήματα παραμένουν ωστόσο για το κατά πόσο θα είναι εύκολο να ανακαταλάβουν το προπύργιο των τζιχαντιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :