Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΡΔΑ;; ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ; ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: “ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ GOOGLE(!) – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ…ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

mardas

Η δήλωση Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών και φυσικά το σχόλιό του περί αναζήτησης του σχεδίου στο… Google προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αίσθηση στα social media και κυρίως στο Twitter, οι χρήστες του οποίου δεν σταματούν να «τιτιβίζουν» ευρηματικά και άκρως ειρωνικά σχόλια για τις αναφορές του υφυπουργού Εξωτερικών.
Οι δηλώσεις περί “προσφύγων επενδυτών”:
Στο Google βρήκε η κυβέρνηση την εισήγηση, που… θα καταθέσει σήμερα ο Δημήτρης Μάρδας, για τους επενδυτές-πρόσφυγες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.
«Μπείτε στο Google για να δείτε τις άλλες χώρες τι έκαναν για να αξιοποίησαν τους πρόσφυγες», δήλωσε στο Mega, διευκρινίζοντας ωστόσο πως «δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπάρχουν πρόσφυγες με χρήματα. Ξέρω ότι άλλες χώρες έχουν στήσει αντίστοιχες υπηρεσίες».
«Σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία υπάρχει αυτό το υποσύνολο (σ.σ. των εύπορων προσφύγων). Κάνουν λάθος όσοι λένε ότι όλο το υποσύνολο αυτό έχει πάει σε άλλες χώρες», προσέθεσε.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών επεσήμανε πως η εισήγηση θα κατατεθεί σήμερα και πως δεν είναι μία σκέψη που κατατέθηκε στη λογική του «κάνω ένα τσιγάρο και καταθέτω μια σκέψη».
Δείτε το βίντεο:



Άγριο τρολάρισμα στο διαδίκτυο:
«Επενδύουμε όλες μας τις ελπίδες σε David Copperfield μήπως κι εξαφανίσει τα βλήματα που κυβερνούν», είναι ένα από τα χιουμοριστικά tweets, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ένα άλλο: «Είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που περιμένει τους επενδυτές να έρθουν κολυμπώντας #mardas #syriza».
Σύμφωνα με έναν άλλο χρήστη, «δεν μπορουν να βρουν τους ελληνες φοροφυγαδες, αλλα βρισκουν τους πλουσιους προσφυγες στο Google», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Ειδομένη,η silicon valley της Ελλαδας!».

Μερικά από τα επίμαχα «τιτιβίσματα»

Δεν έχει τελειωμό το τρολάρισμα στον Μάρδα- Δείτε και άλλες αναρτήσεις:
Ρε Αριστεροί, οι Σύριοι επενδυτές είναι ταξικοί εχθροί ή παραμένουν καημένοι πρόσφυγες;
Κατά τ’ άλλα, φρικάραμε με την πολιτική της Δανίας, που έπαιρνε τα τιμαλφή των προσφύγων
Το θερινό Νταβός μάλλον θα το χρηματοδοτήσουν οι πρόσφυγες
«’Η θα βγείτε στις αγορές ή θα πνιγούμε στο Αιγαίο» ήταν μερικά από τα συνθήματα των Σύριων στην Ειδομένη
Να προταθεί ο Μάρδας για το Νόμπελ Οικονομίας
Επιστρέφουν εσπευσμένα πίσω μερικά λεωφορεία στην Ειδομένη γιατί ξέχασαν τα μπλοκ των επιταγών πολλοί από τους υποψήφιους επενδύτες.
Το μάθαμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Γεμίζουμε τη χώρα με πρόσφυγες και μετά κάνουμε business plan με τους πιο φραγκάτους… μεγαλειώδες
Έμαθαν οι Τούρκοι για τα λεφτά των προσφύγων και δεν αφήνουν κανένα πλέον να μπει σε βάρκα για Λέσβο και Μυτιλήνη
Εκτός από ευρώ, δεχόμαστε και χρυσά δόντια, νεφρά κλπ.
Έχουμε και λέμε: 50.000 εκτοπισμένοι x €250.000 έκαστος = €12,5 δισ. Ιδού η λύση στο δημοσιονομικό. Νόμπελ οικονομίας στον Μάρδα
Δεν είναι δομές και hotspots. Είναι θερμοκοιτίδες νέων επιχειρήσεων
Ελπίζω να μην επιτρέπουμε στους πρόσφυγες την κατάθεση αίτησης ασύλου χωρίς business Plan.
Εκτακτο χαράτσι στο συριακό κεφάλαιο. Τόσα χρόνια δεν έχουν πληρώσει ευρώ
Ειδικός σύμβουλος του Μάρδα ο Νότης Σφακιανάκης με τα πεντακοσάευρα!
Μετα το δημογραφικό, οι μετανάστες θα λύσουν και το επενδυτικό. Δεκάδες κλωστοϋφαντουργίες μαντίλας και μπούρκας θα δημιουργηθούν.
Αυτό εννοούσε ο Τσίπρας όταν έλεγε ότι η ανάπτυξη έρχεται. Με μισοβυθισμένη βάρκα από απέναντι
Ανθρωπιστής ο Μάρδας. Προσφέρει στους πρόσφυγες το ελληνικό όνειρο.

Άγριο κράξιμο από την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η πρώην προέδρος της Βουλής χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και με ανάρτησή της στα social media συνέκρινε την πρόταση Μάρδα με το νόμο που ψήφισε πριν μερικούς μήνες η Δανία για τους πρόσφυγες και ο οποίος προβλέπει πως θα τους παίρνουν τα τιμαλφή.
«Οι σημερινές (σ.σ. χθεσινές) δηλώσεις Μάρδα δεν απέχουν από τη ναζιστικής αναφοράς πολιτική της Δανίας να αφαιρεί τιμαλφή από τους πρόσφυγες».
Τρολάρισμα και από Άδωνι: “Άσε το τζόκερ, πιάσε το Σύρο”
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με μια ανάρτησή του στο twitter απαντά στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών με αφορμή την πρότασή του για τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :