Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ωραίος και ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ο Κασιδιάρης: “Δεν επιθυμώ την καταδίκη πόσο μάλλον μιας γυναίκας και ηλικιωμένης” (φωτο-βίντεο Makeleio.gr)

unmnmntitled

Η υπόθεση της μήνυσης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σε βάρος της πανεπιστημιακού, Μαίρης Μαυρή– Βαβαγιάννη η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη σε βάρος φοιτητή τον Οκτώβριο του 2007, εκδικάστηκε σήμερα ενώπιον του Ι΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.
“Δικαιώθηκα στο δικαστήριο. Δεν γνωρίζω αν η ίδια είχε δόλο για την προσβολή της υπόληψής μου” κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου Ηλίας Κασιδιάρης σχετικά με την υποθεση της πανεπιςτημιακού Μαίρης Μαυρή – Βαβαγιάννη. Η καθηγήτρια ήταν βασική μάρτυρας στην δίκη για την επίθεση στην πανεπιστημιούπολη για την οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αθωώθηκε.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης είπε μεταξύ άλλων :”Δεν επιθυμώ την καταδίκη πόσο μάλλον μιας γυναίκας και ηλικιωμένης”
Νίκος Κωνσταντόπουλος (υπεράσπιση): Για την υπόθεση της επίθεσης δεν ανέφερε το όνομά σας, αλλά έναν αριθμό αυτοκινήτου. Ειχε υποχρέωση να  το πει;
Μάρτυρας: Αν είπε την αληθεια, είχε υποχρεωση να το πει.

Το δικαστήριο έκρινε αθώα την πανεπιστημιακό λογω μη συγκρότησης της αντικειμενικής υπόστασης των αδικημάτων.
kkasedrt
Στην Ευελπίδων προσήλθε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη την καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη. Η καθηγήτρια κάθεται στο εδώλιο μετά από μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής καθώς ήταν βασική μάρτυρας στην υπόθεση επίθεσης στην πανεπιστημιούπολη , πριν από εννέα χρόνια, για την οποία ο Ηλίας Καδιδιάρης αθωώθηκε.
KAS12
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 09:00
Μέχρι αυτή την ώρα ο Ηλίας Κασσιδιάρης δεν έχει εμφανιστεί στα δικαστήρια ενώ πληροφορίες από το ρεπορτάζ μιλούν για αναβολή της δίκης.
Δείτε φωτογραφικό υλικό από την κάμερα του Makeleio.gr και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη…
gynikuntfitled

Προηγούμενη ενημέρωση: 08:20
Η πανεπιστημιακός ως αυτόπτης μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου των δραστών. Η έρευνα της αστυνομίας εδειξε” ότι ιδιοκτήτης του ήταν ο (μετέπειτα) βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο, αθωώθηκε από το δικαστήριο, λόγω αμφιβολιών και στη συνέχεια, έκανε μήνυση στη κυρία Μαυρή-Βαβαγιάννη που ήταν βασικός μάρτυς, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πανεπιστημιακούς να παρευρεθούν στη δίκη για να συμπαρασταθούν στη συνάδελφο τους, σύμφωνα με σχετικό άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :