Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΡΑΒΑΣΑΚΙ κάτω από το τραπεζάκι…χέρι στο χεράκι: ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ στον Τσίπρα την ώρα που ΜΙΛΟΥΣΕ ο Κούλης!ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ωεωωωω;;;; Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ…..και το βίντεο!

ravasaki3923723

Την ώρα που ο Κυριακούλης έκανε λόγο για εκλογές…. ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε!
Και με γρήγορες κινήσεις έστειλε ραβασάκι στον Αλέξη…..  στο αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές.
«Η Ελλάδα δεν σας αντέχει άλλο και επειδή όπως φαίνεται, αυτή η Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση, ας τη δώσει ο λαός» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας εκλογές κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης (29.03.2016).
Εκείνη τη στιγμή, ο Πάνος Καμμένος καθόταν στα έδρανα των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Και μόλις άκουσε τον πρόεδρο της ΝΔ να ζητά εκλογές, σηκώθηκε από τη θέση του, διέσχισε την αίθουσα και έφτασε ως τα υπουργικά έδρανα, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε άρθρο του δημοσιογράφος εφημερίδας.

Σε αυτό το σημείο… αξίζει ένα μουσικό διάλειμμα…με την ανάλογη αφιέρωση….
Και συνεχίζουμε:
Όπως λέγαμε πριν…. φτάνει το ραβασάκι στον ΑΛέξη λοιπόν!
Χαιρέτησε διά μειδιάματος τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας ανταπέδωσε αλλά ο Πάνος Καμμένος κατευθυνόταν… αλλού: στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Εκείνος, βλέποντάς τον να τον πλησιάζει, σηκώθηκε για να τον χαιρετίσει. Οι δυο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία και στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του έδωσε ένα χαρτάκι, το οποίο ο υπουργός Εξωτερικών έβαλε βιαστικά στην τσέπη του.
Ο Πάνος Καμμένος έφυγε και λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο Νίκος Κοτζιάς, αφού όμως πρώτα έδωσε το χαρτάκι που είχε βάλει στην τσέπη του στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός, το διάβασε και στη συνέχεια το έβαλε στο μπλε ντοσιέ που είχε μπροστά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :