Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ



SILLIPSI
Συνεχίζεται κανονικότατα η δράση των συμμοριών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», που ρημάζουν τον τόπο. Ας δούμε τι έγραφε χθες το αστυνομικό δελτίο:
Περιστατικό 1ο:
Συνελήφθη 18χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» (δε διευκρινίστηκε από ποια χώρα προέρχεται) στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος επιχείρησε να βουτήξει την τσάντα μιας 25χρονης Ελληνίδας μέσα σε μαγαζί. Μόλις τον πήρε χαμπάρι ένας 32χρονος θαμώνας του καταστήματος, ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» τον απείλησε με… ψαλίδι. Όπως αποκαλύφθηκε από την ανάκριση, αυτό το «μπουμπούκι» είχε διαπράξει μόνο το τελευταίο 5μηνο, δεκατρείς (13) διαρρήξεις οχημάτων και δέκα (10) κλοπές πορτοφολιών – τσαντών, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Περιστατικό 2ο:
Συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Λάρισας, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη από περιπολικά, ένας 30χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, ο οποίος αφαίρεσε 100 μέτρα καλώδια χαλκού του ΟΣΕ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ενώ αναζητείται ένας 34χρονος ομοεθνής συνεργός του, ο οποίος λίγο παρακάτω εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και διέφυγε. Επρόκειτο για επαγγελματίες κλέφτες, που σίγουρα έχουν διαπράξει πολλές κλοπές, καθώς στα αυτοκίνητά τους βρέθηκαν τα εξής εργαλεία της «δουλειάς» τους: εκατό (100) περίπου μέτρα καλωδίου, δύο (2) σιδηροπρίονα, δύο (2) λάμες για σιδηροπρίονο, ένα (1) τσεκούρι, μία (1) «σκύλα», μία (1) ψαλίδα κοπής, ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι (20) εκατοστών, μία (1) τριγωνική λίμα, τρία (3) ζεύγη γάντια επαγγελματικής χρήσης, δύο (2) ζευγάρια μπότες και ένας (1) φακός.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» εσωτερικού και εξωτερικού και να τους πάρουν και στα σπίτια τους για να τα κάνουν… καλοκαιρινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :